Sony este in al cincilea an consecutiv pe pierdere

Publicat in May 23, 2014   ·   Fara comentarii

Japonezii de la Sony sunt in al cincilea an consecutiv de cand merg in pierdere, cedand constant teren in fata celor de la Apple si Samsung. Sony nu a reusit sa se adapteze pietei asa cum a facut-o Samsung, care a venit pe piata cu o gama de telefoane inteligente foarte performante si destul de ieftine imediat dupla lansarea iPhone-ului celor de la Apple.

Sony

Non profit

Daca la inceputul anilor 2000, Sony in colaborare cu Ericson au lansat primul telefon mobil cu ecran color, dar in acest moment cei de la Sony sunt in pana de idei pe acest segment. De asemenea, compania nipona a avut ocazia sa lanseze pe piata o tableta cu mult timp inaintea iPad-ului de la Apple, dar aceasta nu a reusit sa isi dea seama de uriasul potential pe care il avea si a renuntat la proiect.

In 2012, cei de la Sony au renuntat la parteneriatul cu Ericson si au lansat primul model de telefon inteligent fabricat pe cont propriu, modelul Xperia. In plus, anul acesta Sony va vinde divizia de laptopuri Vaio, laptopuri care au inregistrat vanzari slabe datorita pretului prea mare in comparatie cu performantele oferite.

In acest moment consolele PlayStation au vanzari excelente la nivel international, fiind foarte populare in randul tinerilor, acest segment fiind singurul care merge bine la Sony. Pentru relansarea companiei, Sony a pregatit cateva electronice de foarte buna calitate, televizoarele Sony Ultra HD fiind unele dintre aceste produse, destinate in special clientilor care sunt dispusi sa plateasca orice pret pentru o imagine de calitate superioara.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro