Soluții inteligente pentru o casă inteligentă: prize, prelungitoare, becuri și întrerupătoare de perete WiFi

Publicat in October 26, 2022   ·   Fara comentarii

Casele noastre încep să devină tot mai inteligente și mai conectate. Dar, cu toate aceste noi dispozitive smart, poate fi dificil să urmărim totul pentru a face alegerea potrivită. În cele ce urmează, îți vom împărtăși câteva soluții inteligente pentru o casă inteligentă. De la prize la prelungitoare, becuri WiFi și întrerupătoare de perete smart, vei reuși să îți păstrezi casa conectată și să funcționezi fără probleme.

Prelungitoare smart – controlează electrocasnicele de la distanță

Soluții inteligente pentru o casă inteligentă

Casa inteligenta

Prelungitoarele smart WiFi sunt excelente pentru a-ți controla electrocasnicele din toată casa. Le poți folosi pentru a conecta echipamente electrice, lămpi, aparatură de uz casnic și multe alte dispozitive. Există prelungitoare smart cu prize și porturi USB, astfel încât să controlezi orice tip de aparat electrocasnic. Tot ce ai de făcut este să conectezi electrocasnicele la prelungitor și să descarci o aplicație pe telefon. Apoi, utilizează telefonul mobil pentru a porni de la distanță cuptorul electric pentru a-ți pregăti mâncarea, centrala pentru a-ți încălzi locuința chiar înainte să ajungi acasă sau stinge lumina de la parter, fără a mai fi nevoie să cobori din confortul dormitorului. Toate acestea se pot face cu doar câteva clicuri în aplicația descărcată pe telefon.

Prize inteligente – automatizează-ți întreaga locuință

Prizele smart sunt dispozitive versatile, concepute pentru a permite să controlezi orice dispozitiv conectat la acesta, de exemplu aparatura electrocasnică, televizorul sau încălzirea. Astfel, poți controla cât mai multe dispozitive de pe telefon, laptop sau tabletă, chiar și fără să fii acasă. Fiind deja utile, prizele smart fac parte dintr-un sistem de automatizare a locuinței pentru a-ți transforma casa într-un loc inteligent.

Becuri WiFi – creează-ți propriul paradis tehnologic

Becurile Wifi sunt ușor de utilizat, funcționând prin conectare la internet wireless. Poți conecta mai multe dispozitive la un singur bec, cum ar fi telefoane, tablete sau laptopuri. Un bec Wifi poate fi controlat de la distanță, astfel încât să eficientizezi sistemul de iluminat. De asemenea, cu ajutorul telefonului, poți controla intensitatea luminii, ceea ce face ca becurile Wifi să fie ideale pentru orice tip de încăpere.

Întrerupător de perete WiFi – crește automatizarea inteligentă a locuinței tale

Un întrerupător de perete WiFi se conectează direct la router și aprinde și stinge luminile în funcție de cum dorești. De asemenea, întrerupătorul poate fi folosit atât prin apăsarea butonului tactil, cât și prin intermediul gadgeturilor inteligente. Poți chiar să îl conectezi alături de Amazon Alexa sau Google Home, pentru o casă cu adevărat inteligentă.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când configurezi o casă inteligentă este să alegi produse de calitate care să funcționeze bine împreună. Magazinul online mobilab îți propune o mulțime de opțiuni diferite din care să alegi, pentru a găsi cele mai bune produse pentru nevoile tale. Odată ce ai ales și achiziționat produsele, este timpul să începi să instalezi și să configurezi dispozitivele pentru casa inteligentă. Aceasta poate fi o sarcină descurajantă, dar există o mulțime de resurse disponibile pentru a te ajuta să începi. După ce ai dispozitivele instalate și funcționale, vei putea să te bucuri de confortul și liniștea sufletească, care vin odată cu o casă inteligentă.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri