reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Smartphone HTC U11 review | 6pm.ro

Smartphone HTC U11 review

Publicat in October 20, 2017   ·   Fara comentarii

HTC U11

Despre HTC se spune ca este unul din cele mai bune telefoane inteligente vazute la lucru in 2017 si ca brandul chinezesc puncteaza bine de tot in numeroase puncte-cheie.

Incepem cu un element care cu siguranta ii va face pe multi sa strambe din nas si anume raportul display/corp – in aceasta privinta acest telefon nu se situeaza la nivelul concurentei  insa se descurca impecabil in rest.

Nu se stie inca daca acest model are sanse sa repuna brandul HTC in pozitii fruntase cum era pe vremuri insa cu siguranta reprezinta o gura de aer proaspat in gama telefoanelor Android, fapt ce ne arata de ce HTC nu ar trebui sa dispara inca de pe piata. In ceea ce priveste designul, HTC U11 vine cu un design clasic si conventional, nu iese cu nimic in evidenta. In schimb, partea din fata vine cu reflexii interesante. Insa, spatele din sticla nu vine cu o incarcare wireless.

In ceea ce priveste sunetul, HTC are o reputatie de aparat in acest domeniu. Pur si simplu, acest smartphone nu necesita o boxa externa. Avem un difuzor puternic, la baza și altul de tip companion in partea superioara a ecranului. Profunzimea sunetului, amplitudinea adusa la pachet, ai zice ca nu ar fi cu putinta la acest nivel, dintr-un amarat de ansamblu de difuzoare de pe un smartphone. Nu distorsioneaza mai deloc suntul la un nivel maxim iar  la nevoie se transforma si in boxa.

HTC U11 foloseste procesorul Qualcomm Snapdragon 835 de tip octa-core. A fost primul smartphone importat oficial in tara noastra cu aceasta configuratie hardware. Procesorul este ajutat de 4 GB memorie RAM si 64 GB spațiu de stocare de tip UFS 2.1. Exista si o varianta de HTC U11 cu 6 GB RAM si 128 GB stocare insa nu se stie daca aceasta varianta ava ajunge in tara noastra.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri