Skate Park-ul de 1 milion de euro din zona Obor se deschide

Publicat in May 17, 2019   ·   Fara comentarii

Primaria Sibiu inaugureaza azi, incepand cu ora 13:00, in mod oficial Skate Park-ul din zona Targul Obor. Aceasta lucrare a fost contractata in 2018 si cuprinde o suprafata totala de aproximativ 7500 de metri patrati.

Skate Park

Este vorba despre un parc de skate construit pe un teren situat langa Targul Obor si a costat in jur de un milion de euro. Lucrarile au durat in jur de 10 luni, in loc de trei luni, perioada anuntata initial. Parcul dispune de platforme imprejmuite pe care sunt regasite 8 ansambluri alcatuite din cateva elemente prefabricate si elemente monolit din beton armat specifice. Zona beneficiaza de iluminare completa, de un vestiar si de un depozit cu o suprafata totala de 72 metri patrati, acoperit cu iarba. Urmeaza sa fie disponibile 70 de locuri de parcare, accesul fiind permis doar celor celor care au in masina echipament specific. Astfel, vizitatorii Targului Obor nu vor putea sa parcheze in acest spatiu.

Accesul in Skate Park este gratuit, programul parcului fiind 8.00-22:00, cu exceptia zilelor in care ninge sau in care ploua. Parcul poate fi folosit doar de catre persoanele echipate in mod corespunzator si care au varsta de peste 6 ani.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Evenimente
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro