reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Sistemul de bike sharing a ajuns si la noi in tara | 6pm.ro

Sistemul de bike sharing a ajuns si la noi in tara

Publicat in September 2, 2018   ·   Fara comentarii

A fost lansat cel mai inovativ sistem de bike sharing de la noi din tara, Ape Rider, dezvoltat de Pegas. Cu alte cuvinte, un sistem de inchiriere de biciclete prin intermediul aplicatiei mobile si fara statii de parcare stabilite in prealabil. Astfel, se incearca urmarirea trendului global de bike sharing.

bike sharing

Aceasta investitie se ridica la suma de 3 milioane de euro care insumeaza productia de biciclete special concepute pentru bike sharing, aplicatia de software propriu-zisa, un sistem antifurt integrat si logistica aferenta proiectului.

Datorita faptului ca orasele se sufoca din ce in ce mai tare din cauza traficului, bike sharing se prezinta drept o alternativa sanatoasa la rezolvarea acestei probleme de transport, in capitala mai ales. Conform definitiei de bike sharing, bicicletele care se iau in regim de inchiriere se presupune ca rezolva ultimul kilometru din traseul dintre punctul A si B, acest sistem inovator de inchiriere de biciclete ar putea apartine unui sistem de mobilitate urbana care, daca este organizat asa cum trebuie, ar putea duce la scaderea traficului.

Aplicatia Ape Rider este acum disponibila peste tot, atat in Google Play cat si in App Store, folosirea acesteia fiind extrem de intuitiva. Dupa instalarea aplicatiei este necesara inregistrarea utilizatorului cu un card bancar urmand ca suma de 69 de lei sa se blocheze pentru daune eventuale. In momentul in care se renunta la aplicatie suma este returnata. Se incarca pe telefon harta bicicletelor disponibile si a parcarilor virtuale. Costurile se ridica la 1,9 lei/30 de minute.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri