Sindicatele ameninta ca vor organiza cea mai mare greva cunoscuta vreodata de Ryanair

Publicat in September 7, 2018   ·   Fara comentarii

Sapte sindicate reprezentand sindicatul navigant al Ryanair din cinci tari europene au amenintat vineri ca vor declansa o greva la sfarsitul lunii septembrie in cazul in care compania irlandeza nu va face ceva sa imbunatateasca conditiile de munca ale angajatilor.

Ryanair greva

Compania aeriana a cunoscut in aceasta vara cea mai neagra perioada din cei 33 de ani de existenta, cele mai mari greve. Cu toate acestea, a reusit sa cada la un acord cu pilotii sai din Iralanda ceea ce a constituit o avansare in eforturile depuse pentru a pune punct problemelor. Sindicatele din Italia, Portugalia, Belgia, Spania si Tarile de Jos au amenintat totusi vineri ca vor declansa o greva, cea mai mare greva cunoscuta vreodata de compania aeriana daca conditiile de munca nu vor evolua.

O decizie oficiala cu privire la aceasta greva va fi luata pe data de 13 septembrie. Fernando Gandra, directorul sindicatului portughez a declarat pentru Reuters ca aceste organizatii ii vor chema pe piloti si personalul Ryanair la sol, pe toti din Europa sa se alature acestei miscari.

In tot acest timp, Ryanair a declarat ca a decis sa mentina sase avioane la Dublin pe care vroia intial sa le transfere in Polonia in urma unui acord incheiat cu pilotii irlandezi. Consiliul de administratie si conducerea Ryanair a declarat ca depune eforturi pentru a raspunde preocuparilor si nevoilor fiecarui angajat in parte si sa ofere totodata cele mai mici preturi pentru clienti. Daca se va concretiza sau nu aceasta greva ramane de vazut…

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Economie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro