reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Sharapova exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio | 6pm.ro

Sharapova exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio

Publicat in July 26, 2016   ·   Fara comentarii

De cinci ori campiona de Grand Slam Maria Sharapova va rata Olimpiada de la Rio. Vestea proasta are drept cauza amanarii pana in luna septembrie a cazului in care jucatoarea a fost acuzata de dopaj. Decizia a fost luata de Curtea de Arbitraj pentru Sport ( Cas ) .

Jocurile Olimpice de la Ryo

Jocurile Olimpice de la Rio

Maria Sharapova a primit o suspendare de doi ani, in luna iunie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru substanta interzisa Meldonium, o substanta cunoscuta si sub numele de Mildronate , care a fost interzisa incepand cu data de 1 ianuarie. Sharapova a sustinut ca foloseste aceasta substanta inca din anul 2006 pentru a trata anumite probleme de sanatate.

Jucatoarea de tenis a facut apel la Curtea de Arbitraj pentru Sport, dar aparent atat ea cat si Federatia Internationala de Tenis au nevoie de mai mult timp in vederea pregatirii cazurilor.

Jocurile Olimpice de la Rio incep pe data de 5 august, iar decizia finala privind cazul lui Sharapova se asteapta sa fie emisa pe data de 19 septembrie 2016.

Maria Sharapova si Federatia de Tenis Internationala ( ITF ), au fost de acord cu propunerea Curtea de Arbitraj pentru Sport de a amana decizia finala pana in septembrie 2016.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri