Sfaturi pentru a putea profita de reducerile de Black Friday

Publicat in November 17, 2012   ·   Fara comentarii

Black Friday este ziua cu reduceri de preturi semnificative la produsele electronice, putandu-se ajunge la reduceri cu pana la 90%, iar anul acesta “Black Friday” este in data de 23 Noiembrie.

black friday

black friday

Fiind un concept nou in Romania, Black Friday este deja in mare voga in SUA, avand si o semnificatie speciala, aceea ca da startul cumparaturilor pentru perioada Craciunului.

Cumparaturile in acesta zi pot fi facute atat online cat si direct din marile magazine care participa la eveniment.

In 2011 a fost primul an in care acest eveniment a fost promovat si in Romania, incepand cu magazinele Emag si Flanco, carora li s-au alaturat ulterior Domo, Altex si EvoMag.

Un asemenea eveniment poate genera, datorita reducerilor semnificative, si momente neplacute cum ar fi asteptatul la cozile destul de mari care se formeaza sau caderea serverelor de pe site-urile online.

Cateva sfaturi utile pentru a putea profita din plin de acest eveniment atragator ar putea fi:

-sa fie urmarite reducerile anuntate prin diverse modalitati : newslettere, banere, anunturi si mesaje care promoveaza magazinele participante la eveniment

-accesarea site-ului moneycenter.ro care participa anul acesta la eveniment prin crearea unei sectiuni speciale destinata reducerilor de Black Friday, unde pot fi gasite cele mai importante reduceri si locatia magazinelor care ofera aceste reduceri.

-in ziua de 23 noiembrie 2012, ora de trezire va trebui sa fie destul de matinala pentru ca reducerile vor deveni active de la ora 5:00 si pentru a se evita aglomeratia de a orele pranzului.

-daca se va folosi un card pentru plata, trebuie avut grija sa fie alimentat din timp deoarece transferurile bancare pot dura o zi lucratoare, deci alimentarea cardului este bine sa fie facuta cu 2-3 zile inainte de Black Friday.

Despre reducerile de Black Friday au mai scris si cei de la moneycenter.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro