reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Se schimba norocul lui Dragnea? Lovitura in dosarul Tel Drum | 6pm.ro

Se schimba norocul lui Dragnea? Lovitura in dosarul Tel Drum

Publicat in February 27, 2018   ·   Fara comentarii

Liviu Dragnea

Alexandra Lancrajan, procuroarea DNA, a intrat in vizorul Inspectiei Judiciare, care s-a autosesizat si a declansat cercetari prealabile la inceputul lunii februarie.

Jurnalista Sorina Matei si site-ul Lumea Justitiei au scos la iveala faptul ca procurorul DNA, Alexandra Lancrajan care instrumenta celebrul dosar TelDrum a participat la o intalnire la care au fost prezenti mai multi politicieni. Lancrajan este cea care l-a pus sub acuzare pe Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, costituirea unui grup infractional organizat si frauda cu fonduri europene.

Inspectia Judiciara a recunoscut, la solicitarea unui portal ca s-a autosesizat in cazul Alexandrei Lancrajan :

Va confirmam faptul ca pe rolul Inspectiei Judiciare exista o lucrare vizand activitatea sau conduita doamnei Lancranjan Alexandra – procuror la Directia Nationala Anticoruptie –Structura Centrala a comunicat Inspectia.

Sorina Matei a prezentat un numar mare de fotografii in cadrul receptiei evenimentului Meet the Global Thinkers, eveniment ce a avut loc pe data de 16 iulie 2017 la care a participat si procuroarea DNA in cauza. Alexandra Lancrajan apare in fotografii alaturi de deputatul PSD Florin Petre Manole.

Aceste imagini apar pe pagina de Facebook a organizatorului evenimentului, Club Romania. La acest eveniment au participat si fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Radu Ragea (pe vremea liberalului Catalin Predoiu), fostul secretar de stat de la Finante si fostul candidat la Senat din partea ARD, avocatul Gabriel Biris, consilierul prezidential Constantin Dudu Ionescu, dar si omul de afaceri, Gruia Stoica, condamnat la 2 ani şi jumatate de inchisoare cu suspendare intr-un dosar al DNA pentru trucarea unei licitatii publice.

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri