reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Se ia in calcul emiterea unei OUG pentru prelungirea inscrierii la vot in Diaspora | 6pm.ro

Se ia in calcul emiterea unei OUG pentru prelungirea inscrierii la vot in Diaspora

Publicat in September 10, 2019   ·   Fara comentarii

Guvernul are in vedere adoptarea in sedinta de miercuri OUG pentru prelungirea  termenului de inscriere la vot al romanilor din Diaspora de la 11 la 15 septembrie din surse guvernamantale.

vot diaspora

Cel mai probabil aceasta ordonanta va fi adoptata in cadrul unei sedinte care ar avea loc miercuri afirma MEDIAFAX. Luni, guvernul a adoptat o hotarare prin intermediul careia Secretariatul General al Guvernului urmeaza sa avizeze si sa se exprime in legatura cu oportunitatea emiterii acestor ordonante de urgenta. Viorica Dancila a afirmat faptul ca mutarea la Secretariatul General a oportunitatii emiterii Ordonantelor de Urgenta va debloca situatia Guvernului creata de catre presedintele Romaniei.

Constantin Buica, presedintele Autoritatii Locale Permanente a anuntat saptamana trecuta ca este in asteptarea avizelor si a semnaturilor care sa promoveze aceasta ordonanta de urgenta pentru a prelungi termenul de inscriere al romanilor pentru votul in strainatate de la 11 septembrie la 15 septembrie.

11 septembrie este termenul limita de inregistrare si pentru moment se asteapta toate avizele si toate semnaturile pentru a se putea promova o ordonanta de urgenta menita sa clarifice unele aspecte pentru ca acest proces de votare sa se organizeze in strainatate dar si extinderea termenului, de la 11 pana la 15 septembrie inclusiv, cu speranta ca incepand cu data de 1 septembrie urmeaza sa creasca numarul cererilor de inregistrari. Pe baza informatiilor detinute ca cetatenii ar fi fost in luna august in concediu in Romania.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri