reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Saptamana modei la Paris 25 Septembrie -3 Octombrie | 6pm.ro

Saptamana modei la Paris 25 Septembrie -3 Octombrie

Publicat in September 26, 2012   ·   Fara comentarii

De ieri, pe strazile Parisului a aparut un miros de nou, de noi tendinte in materie de moda. Au fost deja prezentate in teatre, sali si galerii o prima parte a celor care vor prezenta moda in decursul acestei saptamani.

saptamana modei paris

fashion

Prezetarile de moda feminina pentru primavara-vara 2013 au continuat astazi, in deschidere avand proiectele firmei Devastee, un proiect in alb si negru.

Pentru astazi mai sunt asteptate la Paris prezentarile altor 10-12 designeri internationali cu renume, cum ar fi Guy Laroche, Rochas, Rue du Mail si alte nume mai mult sau mai putin cunoscute din lumea modei.

Nu vor lipsi nici in aceasta saptamana nume cunoscute de publicul larg ca Nina Ricci, Rick Owens, Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Givenchy si multi altii.

Culorile si formele, eleganta si stilul, incanta ochii privitorilor si a viitoarelor cliente, exercitand probabil o puternica presiune asupra portofelelor domnilor.

Participantii la eveniment ii puteti gasi pe modemonline.com

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri