reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Samsung Galaxy Note 7, un milion de telefoane sunt chemate inapoi pentru remedierea problemelor la baterie | 6pm.ro

Samsung Galaxy Note 7, un milion de telefoane sunt chemate inapoi pentru remedierea problemelor la baterie

Publicat in October 10, 2016   ·   Fara comentarii

Un milion de telefoane Samsung Galaxy Note 7 care au fost cumparate inainte de 15 septembrie sunt rechemate de pe piata datorita faptului ca conform AFP prezinta riscuri de explozie.

Protectia consumatorilor din SUA, CPSC, a comunicat ca pana in prezent au fost inregistrate 92 de incidente pe teritoriul tarii, din care un numar de 26 de explozii au provocat arsuri.

samsung-galaxy-note-7

galaxy note 7

Conform CSPS atat Mexic cat si Canada au decis sa recheme acest model de telefoane. Numarul total de incidente care au provocat pagube materiale este de 55.

CPSC a comunicat joi ca utilizatorii au doua optiuni fie aleg sa isi inlocuiasca telefonul fie aleg restituirea contravalorii.

Samsung a cerut utilizatorilor sai din Corea de Sud sa intrerupa folosirea modelului Galaxy Note 7 si sa le predea la centrele service pentru a putea fi rechemate.

In data de 2 septembrie compania coreeana a oprit vanzarea acestui model de smartphone.

Decizia pe care americanii au luat-o este o lovitura puternica pentru producatorul sud-coreean care a anuntat miercuri ca urmeaza sa lanseze un software update pentru a incerca sa remedieze aceasta problema. Software-ul update va intra pe piata din Coreea de Sud si va incerca sa limiteze la 60% puterea de incarcare a bateriei modelului Galaxy Note 7, astfel dorindu-se a se evita supraincalzirea si implicit explozia acestuia.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri