Samsung Galaxy Note 7, un milion de telefoane sunt chemate inapoi pentru remedierea problemelor la baterie

Publicat in October 10, 2016   ·   Fara comentarii

Un milion de telefoane Samsung Galaxy Note 7 care au fost cumparate inainte de 15 septembrie sunt rechemate de pe piata datorita faptului ca conform AFP prezinta riscuri de explozie.

Protectia consumatorilor din SUA, CPSC, a comunicat ca pana in prezent au fost inregistrate 92 de incidente pe teritoriul tarii, din care un numar de 26 de explozii au provocat arsuri.

samsung-galaxy-note-7

galaxy note 7

Conform CSPS atat Mexic cat si Canada au decis sa recheme acest model de telefoane. Numarul total de incidente care au provocat pagube materiale este de 55.

CPSC a comunicat joi ca utilizatorii au doua optiuni fie aleg sa isi inlocuiasca telefonul fie aleg restituirea contravalorii.

Samsung a cerut utilizatorilor sai din Corea de Sud sa intrerupa folosirea modelului Galaxy Note 7 si sa le predea la centrele service pentru a putea fi rechemate.

In data de 2 septembrie compania coreeana a oprit vanzarea acestui model de smartphone.

Decizia pe care americanii au luat-o este o lovitura puternica pentru producatorul sud-coreean care a anuntat miercuri ca urmeaza sa lanseze un software update pentru a incerca sa remedieze aceasta problema. Software-ul update va intra pe piata din Coreea de Sud si va incerca sa limiteze la 60% puterea de incarcare a bateriei modelului Galaxy Note 7, astfel dorindu-se a se evita supraincalzirea si implicit explozia acestuia.

Salvează

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Tehnologie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro