reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

S-a dat startul programului pentru studenti, "Drive your future' | 6pm.ro

S-a dat startul programului pentru studenti, “Drive your future’

Publicat in February 17, 2018   ·   Fara comentarii

Studentii, dar si masteranzii de la mai multe universitati din Romania pot accesa de acum inainte programul de stagii « Drive Your Future », un program propus de Groupe Renault Romania. Se pare ca in 2018, nu mai putin 300 de teme cu specific auto vor veni cu un plus de sansa pentru o cariera mai buna pentru tinerii din Romania.

program studenti

Acest lucru se datoreaza si faptului ca in ultimii ani, nu mai putin de 1800 de stagiari au reusit sa isi puna amprenta pe viitorul automobilului. In plus, peste 30% dintre acestia sunt in mare parte responsabili de succesul produselor Grupului, fiind angajati ai firmei.

Iar, Groupe Renault Romania contrbuie de minune la sistemul national de educatie, fiind un partener activ, dar si de durata pentru toate universitatile cu profil tehnic din tara noastra.

Deci daca vei alege sa fii stagiar la Groupe Renault Romania, vei reusi sa iti pui amprenta pe viitorul automobilului. Studentii si masteranzii vor putea  contribui astfel, inca de la inceput, la dezvoltarea unui vehicul, trecand prin oricare dintre etapele acestuia: studii client, design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare si finantare.

Acestia vor descoperi mai intai compania, bucurandu-se din plin de experienta directa capatata cu prilejul a fiecare dintre activitatile  propuse de Groupe Renault Romania:

Centrul de Design Renault Design Central Europe, Bucuresti

Centrul R&D, Renault Technologie Roumanie (inclusiv Centrul Tehnic Titu), Bucuresti si Titu – Inginerie si Testare

Platforma Industriala Dacia (inclusiv AILN), Mioveni – Fabricatie si Logistica

Matrite Dacia, Pitesti

Renault Commercial Roumanie – Centrul de Piese de Schimb, Bucuresti si Oarja – Comercializare si Post Vanzare

Renault Servicii Romania, Bucuresti

Renault Crédit International, Bucuresti – Finantare

Deci studentilor si masteranzilor li se ofera sansa de a descoperi diversitatea si specificul activitatilor auto, facand fata in acelasi timp, unor provocari tehnice. In acelasi timp, programul ii ajuta sa isi dezvolte competentele ce le sunt necesare debutului in cariera. Intreaga oferta de stagii poate fi consultata pe site-ul companiei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri