S-a construit prima piscina inconjurata de o pista de alergare din Romania

Publicat in September 24, 2018   ·   Fara comentarii

Este vorba de parcul West Gate situat in partea de vest a capitalei, un parc aflat in posesia Genesis Property. Acestia au inaugurat recent prima piscina exterioara dotata cu o pista de alergare si rollerblading de la noi din tara, situata intr-un complex de birouri.

parcul West Gate

Numai putin de 10.000 de angajati ai companiilor care ocupa birourile situate in West Gate precum si studentii campusului provat West Gate Studios au de acum inainte acces la piscina precum si la terasa, intr-un spatiu destinat relaxarii deosebit de modern, amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata uriasa, de 5000mp.

Inaugurata pe data de 1 august 2018, aceasta pisicina mai putin obisnuita a trecut cu bine de perioada de testare si calibrare a capacitatii. Pisicna este situata in parcul de birouri West Gate amplasat in partea de vest a capitalei si beneficiaza de o capacitate totala de  200 de locuri pe sezlong. Piscina beneficiaza si de o terasa in aer liber cu un bar-restaurant ideal pentru relaxare si de o zona de plaja mixta cu gresie si iarba dar si de un bar accesibil direct din apa si de vestiare ultra-moderne care vor satisface gusturile celor mai exigenti clienti.

Pe baza legitimatiei, atat angajatii cat si studentii cazati in campusul studentesc privat West Gate Studios vor beneficia de 50% reducere din tarifele de baza indiferent de ziua in care aleg sa mearga la piscina. Tarifele de baza sunt urmatoarele –  30 LEI de luni pana vineri, iar in weekend 50 LEI. Tariful de intrare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani este va fi de 15 LEI, iar pentru cei de varsta 6-14 ani de 20 LEI.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Imobiliare
Cautari populare
Arhiva stiri
www.Gimo.ro
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro