Ryanair schimba politica de bagaje

Publicat in August 29, 2018   ·   Fara comentarii

Ryanair a schimbat din nou politica de bagaje. Iar de aceasta data schimbarile sunt majore. Incepand cu data de 1 noiembrie doar pasagerii prioritari se vor putea imbarca cu un bagaj de mana pana la 10 kilograme. Inainte, toti clinetii puteau sa isi aduca in avion un bagaj de mana (mic) si un bagaj mai mare, cu roti, gratuit. Ceilalti, adica pasagerii care nu sunt considerati prioritari, vor fi astfel nevoiti sa renunte la o mare parte din bagaje.

Ryanair bagaje

Pentru a incuraja pasagerii sa isi inregistreze bagajele, low cost-ul irlandez a scazut pretul de la 35 la 25 de euro si a crescut greutatea bagajului acceptat de la 15-20 de kilograme. Insa, in mod vizibil, pentru unii pasageri acest lucru nu a fost de ajuns.

Incepand cu 1 noiembrie anul curent nu va mai exista deci bagaje gratuite pentru pasagerii fara prioritate care vor putea lua in avion doar un bagaj mic de mana. In jur de 60% din clientii Ryanair urmeaza sa fie afectati de aceasta schimbare. Drept urmare, toti pasagerii fara prioritate vor trebui sa plateasca pentru bagajele de mana de pana la 10 kilograme. Conform unui comunicat transmis de companie, clientii cu prioritate la imbarcare (in jur de 30% in prezent) pot continua sa transporte 2 bagaje de mana gratuite – un bagaj mic si un bagaj cu roti – in timp ce clientii fara prioritate vor putea transporta doar un bagaj de mana gratuit (mic).

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Turism
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro