Rusii au descoperit apa pe Luna

Publicat in June 4, 2012   ·   Fara comentarii

Conform unei lucrari publicate de rusi, acestia ar fi descoperit apa pe satelitul nostru natural, Luna, inca din anul 1976, succes care nu a fost pomenit niciodata de catre oamenii de stiinta din Occident.

descoperire

descoperire

Se spune ca sovieticii, in misiunea din august 1976, ar fi extras de la 2 metrii adancime, cateva sute de grame de stanca in care s-a descoperit apa in proportie de 0,1 %.

Si programele americane Apollo au extras si au adus pe Pamant circa 300 kg de roca in care s-a gasit apa, dar toti au fost de parere ca rocile au fost contaminate cu apa dupa intoarcerea astronautilor din misiune.

Abia dupa misiunea Clementine din 1994, NASA s-a convins ca descoperirea rusilor era adevarata. Daca aceste zvonuri ar fi fost bagate in seama mai devreme, probabil acum am fi avut deja o baza permanenta pe Luna.

O stire asemanatoare gasesti pe yoda

 

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Stiinta
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro