reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Romanii vor putea calatori fara viza incepand cu 1 mai | 6pm.ro

Romanii vor putea calatori fara viza incepand cu 1 mai

Publicat in April 25, 2017   ·   Fara comentarii

Ambasada Canadei la Bucuresti a facut in urma cu putin timp un anunt important pentru romani: incepand cu data de 1 mai, cetatenii romani care au avut viza de calatorie penru Canada in ultimii 10 ani sau au in prezent o viza valabila pentru Statele Unite ale Americii vor avea posibilitatea sa calatoreasca in Canada cu avionul. Pentru asta, vor avea nevoie doar de o autorizatie electronica de calatorie, acordata extrem de simplu si rapid.

viza romani

Incepand cu data de 1 mai, cetatenii eligibili au posibilitatea de a depune o cerere pentru o autorizatie electronica de calatorie, in loc de viza, cu scopul de a calatori in Canada pe calea aerului sau pentru a tranzita printr-un aeroport cnadian.

Care sunt cetatenii eligibili? Toti cetatenii care au detinut o viza canadiana in ultimii 10 ani sau detin actualmente o viza valabila care sa permita intrarea in SUA. In cazul in care nu indeplinesti aceste conditii vei avea nevoie in continuare de viza de vizitator. In plus, toti cetatenii care isi doresc sa intre pe teritoriul Canadei cu masina personala, trenul, autocarul, vaporul sau la bordul unui vas de croaziera vor avea nevoie de viza.

Spre deosebire de viza, eTA se acorda mult mai simplu si mai repede. Se depune o cerere electronica care este solutionata in doar cateva minute contra unei taxe de sapte dolari canadieni. eTA este valabila timp de cinci ani si le permite cetatenilor romani sa se deplaseze pe calea aerului ori de cate ori vor.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri