reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Romanii renunta greu la fumat | 6pm.ro

Romanii renunta greu la fumat

Publicat in May 31, 2012   ·   Fara comentarii

Conform unui sondaj realizat de Eurobarometru, se pare ca Romania se afla in coada clasamentului in ceea ce priveste populatia care a renuntat complet la tigari, numai 12 % din romani reusind aceasta performanta.

romanii fumeaza

fumatori

La nivel european, media persoanelor care au spus NU fumatului este de 21%, iar cei mai ambitiosi dintre ei se regasesc in Olanda, Suedia si Danemarca unde s-au inregistrat cote de 30-31 %.

In topul tarilor cu cei mai multi fumatori, Romania se gaseste la jumatatea clasamentului, doar 30 % din romani fiind dependenti de fumat. In fruntea clasamentului se afla Grecia cu 40%, iar la capatul opus se afla Suedia, doar 13% din suedezi fumand la ora actuala.

Din acelasi sondaj aflam ca, in medie, romanii se apuca de fumat la 18-19 ani si 97% dintre fumatori prefera tigarile ambalate, restul de 3 % preferand pipa, trabucul sau tigarile rulate.

Un punct de vedere asemanator gasiti pe money

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri