reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Roborock S7 MaxV Ultra, aspiratorul robot de care nu mai trebuie sa avem grija sau cel putin aproape | 6pm.ro

Roborock S7 MaxV Ultra, aspiratorul robot de care nu mai trebuie sa avem grija sau cel putin aproape

Publicat in March 30, 2022   ·   Fara comentarii

La ultimul CES din Las Vegas, Roborock a anuntat noi aspiratoare robot care ii extind si mai mult catalogul. Foarte complet (dar si destul de scump) S7 MaxV Ultra ocupa acum cel mai important loc in catalog. Acest robot este complet automatizat sau aproape. Aspira podelele, le spala cu mopul vibrant, iar baza se ocupa de restul. Intr-adevar asigura golirea colectorului de praf intr-un sac, reumple rezervorul de apa al robotului pentru spalarea podelelor si chiar curata mopul, colectand apa murdara intr-un rezervor dedicat.

Roborock S7

Stiam ca robotul si baza multifunctionala (numita Empty Wash Fill Dock) au fost vandute separat. Am fost insa surprinsi sa constatam ca S7 MaxV Ultra prezentat ca set complet era de fapt compus din cele doua echipamente: aspiratorul robot pe o parte (livrat in cutie) si baza pe cealalta (intr-o a doua cutie). Prin urmare, robotul este livrat si cu baza sa clasica compacta. Poate fi util pentru utilizatorii care au o casa pe mai multe etaje (S7 MaxV Ultra poate salva pana la 4 carduri diferite).

Putin spatiu de prevazut

Asa cum ne asteptam avand in vedere fotografiile dezvaluite de Roborock si caracteristicile dispozitivului, S7 MaxV Ultra este deosebit de impunator. Baza sa multifunctionala este departe de a fi compacta. Are o platforma pe care se urca robotul, precum si trei pubele. Cel din dreapta este folosit pentru a colecta praful intr-un sac. Spre deosebire de „statia de golire automata”, aceasta baza functioneaza exclusiv cu un sac, care poate contine 1,8 litri sau pana la 7 saptamani de praf conform Roborock. Tava din mijloc gazduieste apa curata care este folosita atat pentru umplerea rezervorului de apa al robotului (pentru spalarea podelelor), cat si pentru curatarea mopului.

In ceea ce priveste designul acestei statii, ni se pare mai practic decat estetic. Cu aceste trei cosuri, fiecare cu un maner, este un pic ca si cum ai avea un cos de sortare a deseurilor in camera ta de zi. Cu toate acestea, Roborock a echipat partea din spate a bazei cu un infasurator la indemana pentru a evita lasarea cablului in exces.

Simplu de instalat

Instalarea este inca la fel de simpla ca intotdeauna. Baza vine in doua parti; doar faceti clic pe platforma din partea principala. In ceea ce priveste robotul, pentru a folosi baza automatizata, acesta trebuie sa fie scapat de o mica trapa plasata in carcasa colectorului. Conectarea la WiFi se face rapid si fara probleme.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri