reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Rezultatul finalei campionatului mondial de fotbal a fost prezis | 6pm.ro

Rezultatul finalei campionatului mondial de fotbal a fost prezis

Publicat in July 28, 2014   ·   Fara comentarii

Cei de la Microsoft au uimit o lume intreaga furand lumina reflectoarelor in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia cu un algoritm al aplicatiei Cortana care a reusit sa prezica cu acuratete rezultatele meciurilor. Sistemul pus la punct de cei de la Microsoft este conceput in principal pentru a functiona sub forma de asistent personal pentru noul Windows Phone 8.1.

finala campionatului mondial de fotbal

Finala CMF

Atunci cand creatorii Cortana au sustinut ca algoritmul va fi capabil sa dicteze cu acuratete rezultatul fiecarui meci din campionat in parte, nu putini au fost cei sceptici. In ciuda tuturor indoielilor, Cortana nu a ghicit doar rezultatul finalei de fotbal si victoria Germaniei, ci a prezis cu acuratete rezultatele pentru 12 dintre meciurile campionatului mondial de fotbal.

Asistentul personal creat de cei de la Microsoft este gandit pentru a schimba in totalitate mediul social si modul in care interactionam. Una dintre cele mai interesante inovatii aduse de Cortana sunt notificarile inteligente. Spre exemplu Cortana este capabil sa retina notificari legate de interactiunea cu un anumit prieten pe care sa le prezinte sub forma de pop-up imediat ce utilizatorul intra in contact cu respectivul prieten fie prin apel telefonic fie prin intermediul retelelor sociale.

Cei de la Microsoft au profitat de Cupa Mondiala de Fotbal pentru a se lauda cu noua jucarie. Cortana se foloseste de un algoritm special Bing care proceseaza detalii precum istoria fiecarei echipe in parte, a jucatorilor, istoria partidelor jucate in situatii similare, avantajul echipei gazda si numeroase alte informatii precum cuvintele cheie cautate de utilizatori.

Cortana a reusit sa prezica inclusiv rezultatul finalei cu aproape 24 de ore inainte ca aceasta sa fie jucata. Cei de la Microsoft au anuntat ca Germania va fi invingatoare conform predictiilor algoritmului, iar in prezent sarbatoresc impreuna cu echipa castigatoare cu care impart o parte din lumina reflectoarelor.

Acuratetea de 100% obtinuta de program este fara precedent in lumea aplicatiilor de acest gen si risca sa ii scoata din afaceri pe amatorii de pariuri sportive.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri