reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Rezerva ceva timp si pentru oamenii importanti din viata ta | 6pm.ro

Rezerva ceva timp si pentru oamenii importanti din viata ta

Publicat in May 17, 2019   ·   Fara comentarii

Desi sunt foarte multe lucruri pe care ni le dorim nu intotdeauna suntem constienti de ceea ce avem langa noi. Am putea spune ca majoritatea acelor lucruri sau persoane nici macar nu le observam in jurul nostru atunci cand ar trebui doar sa ne bucuram de ele si nimic mai mult. Indiferent de oportunitatile pe care ajungem sa ni le realizam nu ar trebui sa uitam de oamenii importanti din jurul nostru.

fgbdtgh

repatriere

Din pacate, majoritatea dintre noi facem acelasi lucru si incercam sa ne reprimam sentimentele astfel incat sa ne mintim singuri ca nu avem sentimente pentru nimeni si nimic. Insa ne dam seama de toate aceste chestiuni cand este un pic prea tarziu sa mai recuperam ceva si singurele lucruri la care ne mai putem gandi raman acelea legate de inmormantare.

Abia in momentul in care suntem constienti ca trebuie sa cautam serviciul de repatriere decedati in baza politei de asigurare intelegem mai mult decat am fi crezut. Nu suna prea frumos, dar cand esti expus in fata unei asemenea situatii, asta e tot ce iti mai ramane de facut. Si chiar si asa nici in acel moment nu esti prea convins ca ai facut tot posibilul, ca ai incercat sa faci ceea ce trebuie sau cel putin o buna parte dintre ele.

Si cu siguranta astfel de servicii vin sa completeze toate acele lucruri pe care tu crezi ca nu ai putea sa le realizezi, dar cu siguranta iti doresti cumva sa compensezi acel timp pierdut Dar, asa cum am mai spus acel timp pierdut, pe care nu l-ai pretuit atat de mult langa respectiva persoana nu se mai poate intoarce. Si astfel te gandesti ca macar specialistii care se ocupa de inmormantare si de toate acele lucruri necesare si importante sa te poata ajuta intr-un fel.

De fapt te gandesti mai mult la gradul tau de vinovatie, la cate ai fi putut sa faci, dar nu ai facut si bineinteles cat de multe lucruri s-ar fi schimbat daca aveai ceva mai multa rabdare si nu te-ai fi indoit de ceea ce credeai ca nu are nici un fel de valoare. Problema nu consta ca aceste lucruri se intampla, ci adevarata problema este aceea ca astfel de lucruri se intampla mult prea des, iar oamenii, la modul general, nu sunt constienti de toate aceste lucruri. De aceea inainte sa mai spuneti ceva sau sa faceti ceva, pe care mai tarziu sa-l regretati mai bine ati incerca sa va rezervati si ceva timp alaturi de familie, de prieteni si de acele persoane importante din viata voastra.

https://www.funerare-ieftine.ro/

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri