reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Review Xiaomi 12 Ultra | 6pm.ro

Review Xiaomi 12 Ultra

Publicat in May 18, 2022   ·   Fara comentarii

Zvonurile aparute in ultima perioada cu privire la noul Xiaomi 12 Ultra ne lasa sa intrezarim un smartphone ultra premium. In cele ce urmeaza iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre el.

Design

 

Xiaomi Mi 12 Ultra

O serie de elemente diverse ar trebui sa ii permita noului Xiaomi 12 Ultra sa se diferentieze de numeroasele modele existente actualmente pe piata. Primul element este si cel mai vizibil: la fel ca in cazul lui Mi 11 Ultra, Xiaomi a ales sa instaleze un modul foto urias in spatele telefonului. Drept urmare, in mijloc se afla modulul foto principal cu toate modulele secundare pozitionate in forma de cerc in jurul lui.
In plus, Xiaomi 12 Ultra ar putea exista in trei versiuni diferite, in trei materiale diferite mai precis. Vei putea alege dintr-un Xiaomi 12 Ultra cu un spate din ceramica, cu un spate din sticla sau cu un spate din piele.

Senzor de 200 MP

Cu un astfel de modul foto urias nu este de mirare faptul ca Xiaomi 12 Ultra mizeaza enorm pe poze. Un parteneriat cu Leica a fost semnat pentru a putea concura cu alti actori chinezi precum OnePlus si Oppo. Zvonurile evoca un senzor de 192 MP, mult mai sofisticat dar si mai greu de integrat.

Un Snapdragon si un ecran QHD+

In afara de modulul foto si design, nu mai avem foarte multe informatii despre acest smartphone oferit de Xiaomi. Zvonurile sustin insa ca va avea in dotare un Snapdragon 8+ Gen 1. Va oferi 12 sau 16 GB RAM. Ecranul va fi unul OLED cu o rezolutie QHD+ si o rata de refresh de 120 Hz pentru un plus de fluiditate.

Xiaomi 12 Ultra urmeaza sa fie lansat pe piata in luna iunie in China. Pretul nu este inca stabilit, dar avand in vedere ca Xiaomi 12 Pro a fost lansat la un pret de 1100 de euro, o marja de 100 de euro intre cele doua modele pare mai mult decat acceptabila.

Sursa: https://www.frandroid.com/marques/xiaomi/1295909_xiaomi-12-ultra-design-bloc-photo-puce-prix-date-de-sortie-tout-ce-quon-sait

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri