Regele Mihai implineste 96 de ani. Ce va face de ziua sa ultimul suveran?

Publicat in October 25, 2017   ·   Fara comentarii

Regele Mihai

Nascut la Sinaia, pe data de 25 octombrie 1921, fiul regelui Carol al II-lea si al reginei Elena, principesa Greciei, regele Mihai implineste azi venerabila varsta de 96 de ani. Familia Regala a anuntat deja ca Majestatea Sa isi va serba ziua de nastere intr-un cadru intim impreuna cu Principesa Sofia in cadrul resedintei sale din Elvetia iar la noi in tara urmeaza sa fie organizate o serie de evenimente:

Majestatea Sa se afla in continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialitati, precum si in prezenta unor membri ai Casei Majestatii Sale, detasati in Elvetia, si a doua maici ortodoxe.

In numele regelui Mihai I, principesa Mostenitoarea Margareta va decora, in Sala Tronului a Palatului Regal situat in Bucuresti azi, incepand cu orele 17:00, o serie de personalitati precum si colaboratori ai Casei Majestatii Sale Regelui din tara noastra dar si de peste hotare. Alaturi de principesa Mostenitoare se vor afla Principesa Maria si Principele Radu.

Tot azi, incepand cu ora 19:00, Ateneul Roman va gazdui editia cu numarul 10 a concertului anual de binefacere organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Acest concert va fi oferit de violonistul Remus Azoitei, pianista Alexandra Dariescu si tenorul Teodor Ilincai, alaturi de Orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. In 2017, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei aniverseaza zece ani, zece ani dedicati tinerelor talente, 300 de burse oferite si peste 1,2 milioane de euro investiti în viitorul cultural al Romaniei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Actualitate
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro