reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Regatul-Unit: extrema dreapta perturba o manifestare antirasista la Londra | 6pm.ro

Regatul-Unit: extrema dreapta perturba o manifestare antirasista la Londra

Publicat in June 16, 2020   ·   Fara comentarii

O serie de manifestari s-au derulat intr-o atmosfera extrem de tensionata sambata, 13 iunie, la Londra, unde autoritatile au fost nevoite sa intervina in incercarea de a evita repetarea violentelor din weekend-ul trecut dar si evitarea unei confruntari intre protestatari antirasisti si protestatarii de extrema dreapta.

manifestari Black Lives Matter

Metropolitan Police, politia din Londra, a avut drept misiune stingerea conflictului si evacuarea manifestantilor din cadrul miscarii Black Lives Matter. Fortele de ordine au avut ordin de a se interpune intre cele doua principale grupe de protestatari, antirasisti pe de o parte si militanti de extrema dreapta pe de alta parte. In cele din urma, protestatarii au avut obligatia de a pleca inainte de ora 17.

Aceste precautii nu au impiedicat insa grupari mici de cateva sute de manifestanti, in principal de extrema dreapta, sa infrunte fortele de ordine in Piata Parlamentului, precum si in jurul Trafalgar Square, fiind « inarmati » cu sticle si cu bombe lacrimogene. Aceste grupuri sustineau ca au venit sa apere simbolurile istorice ale tarii si au stat timp de mai multe ore in jurul statuii lui Winston Churchill. Insa, la sfarsitul manifestarilor, miscarea Black Lives Matter a decis sa anuleze manifestarea din Hyde Park si alte cateva zeci de manifestari antirasiste. Acest contrast frapant a condus in cele din urma la condamnarea violentelor efectuate de militantii de extrema dreapta care au decis sa ramana pe loc, sa nu renunte la nicio manifestare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri