Razie de proportii printre angajatii CFR

Publicat in November 1, 2012   ·   Fara comentarii

Actiunea desfasurata in aceasta dimineata de Politia Transporturi in Bucuresti, Cluj si alte judete din tara, vizeaza de la controlori si conductori de tren, pana la directori de regionale CFR.

evazaiune fiscala CFR

CFR

Sunt deja existente circa 20 de mandate emise de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, pentru sefi de tren si conductori, dar urmeaza ca si Directori din Ministerul Transporturilor si directori ai regionalei CFR Brasov sa fie analizati in aceasta ampla ancheta care este in desfasurare de peste un an.

Conform declaratiei prim procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Alina Popescu, cateva zeci de mandate au foste emise pentru a audia persoanele ce fac obiectul unui amplu dosar de coruptie si abuz in serviciu.

Reteaua vizata incepea de la simpli controlori ce luau bani de la calatorii fara bilet, acestia dand mai departe o parte din suma superiorilor directi.


Se pare ca aceste beneficii erau cunoscute si la nivele mai inalte, renumita mita ajungand si in buzunarele unor persoane mult mai influente din cadrul Ministerului Transporturilor.

Despre acest caz de evaziune fiscala ai angajatilor CFR au mai scris si cei de la realitatea.net

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Justitie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro