reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Raport The Children's Society: Copiii romani, cei mai fericiti din lume | 6pm.ro

Raport The Children’s Society: Copiii romani, cei mai fericiti din lume

Publicat in September 23, 2015   ·   Fara comentarii

The Children’s Society, organizatie caritabila britanica, a facut un studiu pe copiii din 15 tari de pe trei continente ajungand la concluzia ca cei mai fericiti copii din lume sunt in Romania, urmati de copiii din Columbia. La polul opus, cei mai nefericiti copii din cadrul studiului sunt chiar britanicii urmati de copiii din Coreea de Sud.

The Children’s  Society

The Children’s Society

Conform Sky News, studiul a fost efectuat pe un esantion de 53000 de copii, distribuiti egal pe tarile participante, pe baza unor intrebari standard, cu raspunsuri simple. Spre exemplu, una dintre intrebari, considerata drept reprezentativa pentru studiu a fost legata de multumirea fata de viata in ansamblu. In Romania doar unul din 100 de copii s-a declarat nemultumit pe cand in Marea Britanie, aflata pe ultimul loc in studiu, 14 din 100 de copii au declarat ca nu sunt multumiti de viata lor, in ansamblu.

O alta intrebare la care copiii din Romania s-au aflat pe primul loc in topul raspunsurilor este cea legata de imaginea de sine. Conform studiului, fetitele din Romania isi acorda in medie o nota de 9.4 in ceea ce priveste increderea in propriul aspect fizic, prin comparatie cu fetitele din Marea Britanie, care si-au acordat o medie de 7.3 (din 10).

In cadrul raportului realizat in 2015 au fost intervievati copii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri