Ramona Badescu dezvaluie totul despre etapa noua din viata ei

Publicat in March 7, 2020   ·   Fara comentarii

Ramona Badescu a devenit de curand mama. Vedeta in varsta de 51 de ani a devenit mama pentru prima data in luna septembrie a anului 2019. Aceasta se declara o mama implinita si marturiseste ca se dedica in totalitate cresterii fiului ei.

   Ramona Badescu vorbeste despre bucuria de a deveni mama

Frumoasa actrita sustine ca baietelul ei pe este cel mai bun lucru din viata ei „Cele mai frumoase 5 luni și jumătate din viața mea! Fiecare zi alături de fiul meu este o zi unică și diferită. Ceea ce mi se întâmplă și ceea ce trăiesc acum nu este un film, e o realitate. A fost o realitate dificilă în prima săptămână, după ce am ieșit din maternitate, unde totul era foarte organizat.Ramona Badescu dezvaluie totul despre etapa noua din viata ei

Acolo mi-l îngrijeau, îl îmbăiau, după aceea, toate aceste lucruri le făceam de una singură acasă. Chiar dacă aveam ajutor, am vrut din primul moment să îmi cresc eu copilul și să simt ce înseamnă să fii cu adevărat mămică”.

Viata acesteia s-a schimbat total din momentul in care a devenit mama. „Viața mea s-a schimbat total de când sunt mamă! Clipele mele, momentele mele le trăiesc prin intermediul programului băiatului meu, pentru că  orice făceam eu înainte, momentele mele de relax, de sală de sport, de întâlniri, de shopping, s-au cam rărit și s-au transformat într-o totală dedicație pentru fiul meu”, a spus Ramona.

Dar cine este tatal copilului ? Ei bine Ramona a avut o replica si pentru asta „Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu!  Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales.

Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte”.

Acceseaza https://ghimpele.ro/monden/ pentru mai multe stiri mondene.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Mondene
Cautari populare
Arhiva stiri