reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Rammstein – din nou in Romania in iulie 2013 | 6pm.ro

Rammstein – din nou in Romania in iulie 2013

Publicat in November 8, 2012   ·   Fara comentarii

Anul viitor este asteptata pentru a doua oara in tara trupa Rammstein, ce va cancerta in cadrul festivalului Rock the City, festival ce va aduce pe scena si alte nume mari ale rock-ului.

Rammstein

Rammstein

Pana in prezent, singura trupa care si-a anuntat prezenta este trupa Rammstein, trupa ce are numerosi fani la noi in tara si ar putea sa adune singura mii de fani la concert.

Biletele pentru concertul ce se va desfasura la Romexpo, Bucuresti, in perioada 27-28 Iulie anul viitor, s-au pus in vanzare din 1 Noiembrie ora 10:00, iar primele 2.000 de bilete vor avea reducere de 20% si se asteapta ca acestea sa fie vandute imediat ce vor fi puse in vanzare.

Pretul abonamentelor pentru cele doua zile cat dureaza festivalul vor costa intre 148,25 lei pana la 479,78 abonamentele VIP.


Biletele se vor distribui prin retelele de magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo si librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventime.ro

Despre sosirea celor de la Rammstein in Romania au mai scris si cei de la realitatea.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri