reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Raiffeisen Bank raporteaza o crestere de 2% a profitului net in primul semestru | 6pm.ro

Raiffeisen Bank raporteaza o crestere de 2% a profitului net in primul semestru

Publicat in August 18, 2017   ·   Fara comentarii

Raiffeisen Bank, subsidiara din Romania a bancii austriece, a inregistrat o crestere de aproximativ 2% a profitului net in primul semestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada a anului 2016, un profit de pana la 55 de milioane de euro.

Raiffeisen Bank

Veniturile totale ale bancii in primele sase luni ale acestui an sunt de 217 milioane de euro, in scadere cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Intr-un comunicat prezentat de economica.net se arata ca Principalele motive care au dus la usoara diminuare a veniturilor totale sunt digitalizarea serviciilor noastre, alaturi de lansarea de noi pachete de cont curent si a produselor de creditare si economisire la preturi avantajoase clientilor.

Aceste rezultate vin in contextul in care portofoliul de credite nete a crescut cu pana la 3% fata de luna iunie a anului trecut, suma ajungand pana la 4,32 de milioane de euro. Din aceasta suma, creditele nou-aprobate au fost de aproximativ 1,4 miliarde de euro, mai mult de o treime au fost acordate persoanelor fizice. Acelasi comunicat arata ca, Costul cu provizioanele aferente portofoliului de credite a scăzut de la 26 de milioane euro in iunie 2016 la 20 milioane euro in iunie 2017, excluzand efectul unor evenimente nerecurente, darea in plata sii campania de conversie a creditelor denominate in franci elvetieni.

Totodata, costurile operationale ale bancii au crescut cu 3%, pana la 131 de milioane de euro, influentate de costurile de transport si de procesare a numerarului.


Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri