reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Rabia, boala ce se poate preveni 100% printr-un vaccin veterinar | 6pm.ro

Rabia, boala ce se poate preveni 100% printr-un vaccin veterinar

Publicat in January 10, 2021   ·   Fara comentarii

Stiai ca virusul Rabies este cel mai des transmis prin intermediul cainilor? Peste 99% dintre decesele cauzate de acest virus in randul oamenilor sunt determinate de rabia mediata de cainii domestici. Acest virus se transmite prin saliva animalelor turbate care se infiltreaza in rani, cum ar fi zgarieturile.

Rabia furioasa, cea mai frecventa forma a rabiei manifestata la oameni, este – cu adevarat – de speriat. Dar, totusi, rabia este boala care se poate preveni 100% prin vaccin veterinar: www.veteco.com/15-vaccinuri-animale-companie. Vaccinarea e, asadar, esentiala, o etapa preventiva cu rol important in scaderea prevalentei principalelor boli de origine infectioasa.

 

Cel mai intalnit rezervor al virsului rabic sunt animalele preferate ale tuturor: cainii

Acest virus nu se poate transmite la om prin pielea intacta. El se infiltreaza acolo unde exista rani deschise, chiar si simple zgarieturi, si poate fi fatal. Se transmite de la animalele turbate, cel mai frecvent prin muscaturi, prin expunerea la saliva animalului infectat. Cele mai frecvente cazuri de deces cauzate de rabie se intalnesc in Asia si in Africa, intr-un procent de 95%. Vaccinarea este o componenta importanta in acest context. Prin vaccinare, boala se poate preveni 100%, eliminand riscurile. Nu trebuie subestimata niciun moment puterea virsuli, iar campaniile de vaccinare in masa a cainilor sunt vitale in acest sens.

 

Planul de sanatate preventiva include, obligatoriu, vaccinarea

Vaccinarea animalelor de companie este o etapa esentiala din ingrijirea lor. Planul de vaccinare este unul personalizat de medicul veterinar, ce are in vedere rasa, varsta, starea de sanatate, stilul de viata, dar si obiceiurile de calatorie. Odata cu inaintarea in varsta, si nevoile preventive cresc, la fel cum se intampla si pentru oameni. Specialistii analizeaza motivatiile pentru care proprietarii de animale nu isi doresc sa le vaccineze, identificat – cel mai frecvent – problema costurilor. Ei bine, in realitate exista solutii variate si personalizate pentru fiecare caz in parte. Vaccinarea nu trebuie trecuta cu vederea in niciun moment.

 

Teritoriul bolilor infectioase nu mai este unul necunoscut

Stiinta veterinara moderna a cunoscut succesul atunci cand a ajuns in controlul bolilor infectioase. Cum? Prin vaccin! Dezvoltarea si implementarea programelor de vaccinare a fost o etapa importanta in evolutia medicinei veterinare, iar generatii de specialisti si-au concentrat eforturile si si-au pus timpul in slujba acestui succes de astazi. Scaderea rapida a prevalentei celor mai importante boli infectioase la caine este o evolutie semnificativa care ne ajuta sa fim unde suntem astazi. Discuta cu medicul specialist despre planuul personalizat de vaccinare al animalului tau de companie, pentru un proces sigur de ingrijire.

 

Veteco.com distribuie orice tip de vaccin veterinar

De la Purevax RCPCh pentru pisici, Eurican DAPPi sau L Multi pentru caini, pana la Rabisin pentru caini si pisici, oferta de la Veteco.com tine pasul cu nevoile posesorilor de animale. Acest importator pune accent pe calitatea premium a produselor, urmareste evolutiile medicale din domeniul veterinar si aduce impreuna produsele ce pot contribui – realmente – la viata sanatoasa a animalelor.

Veteco.com este cel mai cunoscut si de incredere distribuitor veterinar si ofera medicilor specialisti sansa de a se aproviziona cu cele mai eficiente produse pentru preventia si tratarea bolilor la animale, dar si o comunicare deschisa, transparenta, orientata spre solutii noi si moderne. Mai multe tipologii de vaccin veterinar se gasesc in oferta Veteco.com, alaturi de informatii complete despre eficienta produselor, bazate pe argumente dovedite stiintific. Dragostea pentru animale este prioritara!

 

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: office@veteco.ro

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri