reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Promovare Instagram: o idee buna pentru a-ti creste vanzarile? | 6pm.ro

Promovare Instagram: o idee buna pentru a-ti creste vanzarile?

Publicat in March 8, 2021   ·   Fara comentarii

In acest moment, pe glob exista peste 500 de milioane de persoane care au cont pe Instagram. Mai bine de 300 de milioane acceseaza platforma in fiecare zi. Conform Bistrita24, numarul mediu de poze si video-uri distribuite zilnic ajunge la peste 95 de milioane. Vorbim, asadar, de o platforma cu potential in marketingul digital. Pentru business-urile cu o oferta adresata sectorului de public tanar, Instagram este solutia ideala de promovare a serviciilor si produselor oferite. In medie, varsta userilor este de 30 de ani.

Campaniile se gestioneaza prin intermediul aplicatiei de Business Manager de pe Facebook. Iata ghidul tau de promovare Instagram. Descopera cum functioneaza o strategie axata pe aceasta plaforma de advertising, nu doar de socializare. Vezi ce inseamna de fapt notiunea de „hashtag” si cum iti poti creste incasarile prin astfel de campanii.

 

Cum te poate ajuta Instagram sa iti cresti vanzarile

Prin audienta de care se bucura aceasta plaforma, exista un potential foarte ridicat de a atrage noi clienti prin intermediul Instagram. Cele mai mari succese sunt intregistrate de afacerile de tip B2C. Exista statistici care arata ca peste 70% dintre userii plaformei urmaresc nu mai putin de 5 branduri cunoscute pe IG.

Desi doar un procent de 15% dintre business-urle online romanesti utilizeaza, in acest moment, Instagram in strategia lor de marketing, ai nenumarate motive sa te orientezi spre aceasta plaforma. Concurenta slaba poate fi un avantaj in favoarea ta, daca stii cum sa profiti de el. Pentru a avea succes pe Instagram, trebuie sa te asiguri ca iti pui la punct: viziunea si strategia de marketing, un calendar strict al postarilor, un ton of voice adecvat brandului, timp alocat pentru conceperea vizualurilor, dar si optimizarea campaniilor.

 

Cum functioneaza hashtag-urile de promovare Instagram

Hashtag-urile reprezinta acele cuvinte cheie, populare, care iti pot creste engagementul la fiecare postare. Aceste cuvinte sunt tematice si descriu continutul vizualurilor publicate. Hashtag-urile sunt obligatorii pe aceasta plaforma, fiind o parte a principiului de functionare. Primul hashtag a aparut pe platforma Twitter, in 2007, iar practica a fost preluata de cele mai populare plaforme de socializare de atunci si de azi, precum: Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Google Plus, Tumblr. Scopul in sine, al semnului # este sa grupeze postarile pe baza aceleiasi tematici, fiind mai usor de urmarit subiectul. Interactiunea dintre useri este astfel facilitata, iar topicele de discutie devin elementele comune pentru diverite categorii de utilizatori. Hashtag-urile au devenit elemente proprii brandurilor, evenimentelor, campaniilor si nu numai.

 

Colaboreaza cu experti in promovare Instagram: cu Fortin.Agency iti cresti vanzarile

Da, merita sa te promovezi pe Instagram, cu atat mai mult daca brandul tau este adresat unui segment de public tanar. Este recomandat sa mizezi pe continut video relevant, care sa atraga atentia, si sa folosesti hashtag-uri adecvate pentru a creste organic o comunitate in jurul brandului tau. Creste-ti vanzarile prin campanii eficiente de Instagram Ads.

Ai nevoie de ajutor? Nu sunt foarte multe agentii care iti pot garanta rezultate. Colaboreaza cu Fortin.Agency si, in termen scurt, Instagram va deveni plaforma care iti creste incasarile. Specialistii din aceasta agentie au o vasta experienta in gestionarea campaniilor pe Instagram, sunt tineri, entuziasti, creativi si ambitiosi. Obiectivul tau de marketing va deveni scopul lor. Iar tu vei avea toate premisele pentru a-ti dezvolta afacerea. Notoriatea brandului va creste simtitor in termen scurt.

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri