reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Prolight Construct – partenerul ideal pentru proiectul tau! | 6pm.ro

Prolight Construct – partenerul ideal pentru proiectul tau!

Publicat in June 14, 2017   ·   Fara comentarii

Pe o piata aflata intr-o continua schimbare si evolutie precum cea a constructiilor, exista o multitudine de solutii pentru acoperisuri si fatade, insa cele mai bune se aleg cu siguranta in urma recomandarilor primite de la o echipa de specialisti.

In acest sens, Prolight Construct, furnizor de solutii profesioniste pentru acoperisuri si fatade este partenerul ideal. Cu o experienta vasta acumulata in domeniu, permanent conectat la tendintele si evolutia pietei si cu o larga deschidere spre nevoile clientilor sai, Prolight Construct ofera consultanta si solutii profesioniste atat pentru constructii industriale, cat si comerciale sau rezidentiale, indiferent de complexitatea solicitarilor.

trapa_de_fum

trapa de fum

Gama de produse pentru acoperisuri, potrivite pentru orice proiect comercial, industrial sau rezidential, cuprinde urmatoarele: trape de fum si ventilatie, luminatoare din policarbonat, luminatoare din sticla, panouri sandwich, tabla faltuita si profile metalice.

In ceea ce priveste fatadele, solutiile oferite de Prolight Construct, pentru mai multe tipuri de constructii si proiecte, in functie de necesitatile clientilor, cuprind: ferestre de desfumare si ventilatie, fatade din policarbonat, fatade ventilate, placi si sisteme din policarbonat, copertine din policarbonat, tamplarie din aluminiu si PVC.

Serviciile oferite includ de la consiliere si consultanta, oferite in mod gratuit tuturor clientilor, pana la realizarea masuratorilor, stabilirea solutiei tehnice potrivite pentru fiecare proiect si transmiterea ofertei, livrarea la termen a produselor alese de catre client si montajul acestora cu atentie si de o inalta calitate, realizat de o echipa de specialisti, cu o vasta experienta in domeniu.

Mai mult, atunci cand proiectele sunt finalizate, Prolight Construct pastreaza legatura cu clientii sai, ramane alaturi de proiectele acestora, prin oferirea unor servicii de garantie si post-garantie sau, la solicitarea acestora, ofera servicii de mentenanta pentru produsele vandute si lucrarile efectuate.

Atuurile cu care Prolight doreste sa se evidentieze in acest domeniu sunt atentia deosebita acordata clientilor si dorinta de a le oferi proiectul si serviciile pe care si le doresc, la o calitate superioara, precum si experienta in domeniu si pasiunea pentru lucrarile facute ca la carte. Toate acestea se reflecta in portofoliul de proiecte realizate, in frumoasele testimoniale primite de la clientii sai, precum si in numeroasele recomandari primite de la acestia.

Toate produsele sunt conform standardelor, detin certificarile CE si respecta normele in vigoare. De asemenea, acestea sunt achizitionate de la producatori de renume din Europa – Germania, Polonia, Franta, la cele mai bune preturi.

In plus, in timp ce trapele de fum si ventilatie pot preveni pierderi, daune sau pot salva chiar si vieti, luminatoarele din policarbonat ofera, pe langa o iluminare naturala cat mai mare a spatiului si o reducere a costurilor de electricitate.

Pentru ca tuturor ne place lumina, soarele si aerul curat, deoarece acestea ne dau o stare de buna dispozitie si un confort deosebit, sistemele de fatade din policarbonat sunt o solutie care asigura acest ambient mult dorit de fiecare dintre noi.

Astfel, pentru absolut orice necesitate si proiect in constructie, Prolight Construct detine solutia potrivita si este alaturi de fiecare client al sau, cu cele mai bune sfaturi, recomandari si o echipa devotata, pregatita sa ii ofere proiectul mult visat.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri