Project Expo, primul targ imobiliar al anului a avut loc in perioada 11-13 martie

Publicat in May 3, 2016   ·   Fara comentarii

Primul targ imobiliar al anului organizat in zona Piata Victoriei din Bucuresti a avut loc in perioada 11-13 martie si a reprezentat o importanta oportunitate pentru a discuta directiile pietei imobiliare pe anul 2016.

Unul dintre principalele subiecte de discutie in cadrul targului au fost legate de Legea Darii in Plata, lege despre care multi cred ca s-ar putea face vinovata de o noua scadere a preturilor care sunt in prezent intr-o crestere usoara.

project-expo

project expo

Dupa ani de zile de criza imobiliara, analistii observa din nou un interes crescut din partea consumatorilor. Exista si in acelasi timp pareri optimiste desi usor precaute care considera ca indiferent daca Prima Casa ar disparea de pe piata, s-ar gasi solutii pentru a sustine in continuare reabilitarea pietei financiare. Una dintre aceste solutii alternative propuse in cadrul targului sunt ratele la dezvoltator.

Targul imobiliar Project Expo a ajuns anul acesta 33 de editii de la prima organizata in anul 2009. Fiecare editie a targului se desfasoara sub o tema adaptata si potrivita momentului. Spre exemplu au existat editii “Case pentru tineri”, “Prima Casa” sau “O locuinta pentru fiecare”.

Editia din perioada 11-13 martie 2016 a targului imobiliar Project Expo marcheaza primul eveniment imobiliar de importanta majora organizat in Capitala anul acesta.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Imobiliare
Cautari populare
Arhiva stiri
www.Gimo.ro
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro