Programul Rabla se suplimenteaza cu 30.000 vouchere

Publicat in June 19, 2012   ·   Fara comentarii

Ca urmare a faptului ca Dacia a anuntat ca va intrerupe momentan productia masinilor, Ministrul Mediului, Rovana Plumb a declarat ca Programul Rabla 2012 va fi suplimentat cu 30.000 vouchere in felul urmator:

programul rabla 2012

rabla

– 15.000 vouchere vor fi oferite pana la sfarsitul lunii iulie, in valoare de 57 milioane ron,
– 15.000 vouchere vor fi oferite dupa rectificarea bugetara.

Aceasta masura a fost luata in primul rand pentru pastrarea locurilor de munca din industria auto romaneasca , dar si pentru un ultim impuls de promovare al marcii Dacia.

Programul Rabla a fost un real succes , il ultimii 2 ani reusind sa vanda peste 40.000 de autoturisme Dacia, iar numarul total de autoturisme casate ajungand la uriasa suma de 300.000.

Voucherele se ofera in aceleasi conditii: la fiecare masina casata se va oferi un voucher de 3.800 ron, iar limita pentru o singura persoana va fi de maxim 3 vouchere.

Informatii asemanatoare gasiti pe auto.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro