reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Programul Prima Casa se schimba in Noua Casa | 6pm.ro

Programul Prima Casa se schimba in Noua Casa

Publicat in January 15, 2013   ·   Fara comentarii

Programul Prima Casa, lansat de guvernul Boc in 2009, si care a functionat cu succes timp de 4 ani, se va transforma in timpul actualei guvernari in programul denumit “Noua Casa”.

noua casa

noua casa

Proiectul “Noua Casa” va fi lansat de guvernul Ponta pentru intervalul 2013-2016, in dorinta de a inlocui actualul sistem cu unul nou prin care va fi posibia doar achizitionarea unei noi locuinte, actualmente acordandu-se credite si pentru locuinte vechi sau in faza de constructie.

Noul programul va fi lansat pentru stimularea investitiilor in sectoarele strategice, dar si pentru consolidarea instrumentelor de garantare si contragarantare.

Proiectul guvernului Boc “Prima Casa”, a reprezentat o modalitate de sprijinire a tinerilor care doreau achizitionarea unei locuinte noi. Ulterior lansarii acestui program, de-a lungul timpului au fost aduse modificari generate de cerintele pietei imobiliare dar si ale sectorului bancar, generand situatii in care au fost achizitionate chiar doua case.


Proiectul guvernului Boc in forma prezentata de actualul guvern nu a putut fi lansat desi s-a incercat acest lucru datorita unui avertisment primit de la Consiliul Concurentei, prin care se atragea atentia aspra riscului favorizarii unei parti a pietei.

Programul Prima Casa va ramane valabil pentru 2013 in limita diferentei ramase neutilizate din plafonul alocat pentru anul in curs.

Despre Programul Prima Casa si Noua Casa au mai scris si cei de la mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri