reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Programul Prima Casa continua si in 2013 | 6pm.ro

Programul Prima Casa continua si in 2013

Publicat in December 23, 2012   ·   Fara comentarii

Conform unui proiect de hotarare publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice si citat de Mediafax, finantarile pentru programul Prima Casa vor continua in 2013 cu garantii suplimentare de 200 milioane euro.

prima casa

programul prima casa

Se doreste ca aceste sume sa fie de ajuns pana in vara anului viitor, iar bancile care nu au folosit integral sumele alocate pentru anul 2012, le vor putea utiliza in 2013.

Sumele ramase neutilizate pentru anul 2012 vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finantelor Publice si FNGCIMM pana in data de 15 ianuarie 2013.

Dintre bancile care participa la programul Prima Casa (a patra etapa), Unicredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, BRD, BCR, OTP, CEC Bank, Leumi Bank, Credit Agricole si Raiffeisen Bank au cerut suplimentare de sume care vor putea fi utilizate doar pana la finele acestui an, conform legislatiei actuale.


Odata cu aprobarea hotararii, bancile pot beneficia de sumele solicitate putand astfel sa continue demersurile incepute deja cu persoane fizice care sunt in Programul Prima Casa si au efectuat cheltuieli, in acest fel evitandu-se panica ca s-ar putea oprii creditarea pentru acest program.

Despre Programul Prima Casa au scris si cei de la wall-street.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri