reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Programul Noua Casa si efectele sale asupra pietei imobiliare | 6pm.ro

Programul Noua Casa si efectele sale asupra pietei imobiliare

Publicat in February 22, 2013   ·   Fara comentarii

Programul “Noua Casa” (anuntat la sfarsitul anului trecut de reprezentantii Executivului, prin programul de guvernare al USL pentru perioada 2013-2016), ofera spre vanzare doar apartamente noi, avand ca justificare dorinta statului de a stimula sectorul constructiilor si totodata si economia.

noua casa

noul program

Pana in prezent, oficialii statului nu au facut nici un anunt oficial legat de data demararii acestui proiect, programul Prima Casa continuand in forma initiala, se pune insa intrebarea daca piata imobiliara romanesca este pregatita pentru implementarea noului program in forma propusa de stat.

Apartamentele noi oferite spre vanzare nu satisfac cererea cumparatorilor fiind ori prea scumpe, desi sunt amplasate in zone convenabile in interiorul oraselor, ori abordabile ca pret, dar fiind situate la periferia sau in afara oraselor.

In conditiile in care oferta nu poate raspunde cererii, este posibil ca programul Prima Casa sa continue si in cursul acestui an, iar efectele generate de demararea progamului “Noua Casa” sunt urmatoarele:


  • scaderea pretului la apartamentele vechi
  • preturile noilor apartamente vor trebui aliniate la plafoanele impuse de stat
  • pe termen lung, va fi stimulat sectorul constructiilor

Despre efectele viitorului program Noua Casa au mai scris si cei de la imobiliare.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri