reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Programul de Dezvoltare Rurala primeste un imprumut de 450 de milioane de euro din partea BEI | 6pm.ro

Programul de Dezvoltare Rurala primeste un imprumut de 450 de milioane de euro din partea BEI

Publicat in September 19, 2018   ·   Fara comentarii

Romania primeste din partea Bancii Europene pentru Investitii un imprumut in valoare de 450 de euro cu scopul de a finanta contributia nationala cu privire la punerea in aplicare a PNDR – Programul de Dezvoltare Rurala impreuna cu ajutoarele nerambursabile primite de la fondul European Agricol pentru dezvoltare Rurala in perioada 2014-2020.

imprumut BEI

Acest imprumut a fost aprobat cu ocazia reuniunii consiliului de administratie BEI, de la Bucuresti. Banca Europeana pentru Investitii are un rol foarte important in dezvoltarea economica romaneasca. Au fost si sunt foarte multe proiecte, sume importante acordate tarii noastre iar acest imprumut in valoare de 450 de milioane de euro reprezinta o finantare deosebit de importanta pentru sectorul rural din tara noastra.

Werner Hoyer, presedintele BEI a precizat faptul ca  acest imprumut acordat reprezinta planurile intocmite pentru perspectiva financiara din perioada 2014-2020 subliniind faptul ca banca opereaza pe teritoriul tarii noastre de mai bine de 25 de ani iar in aceasta perioada a acordat imprumuturi de 13 miliarde de dolari.

Promotorul acestui proiect urmeaza sa fie Ministerul Agriculturii di Dezvoltarii Rurale, beneficiarii finali vor fi o serie de entitati private si publice. Aceasta reprezinta cea de-a doua operatiune BEI menita sa sprijine dezvoltarea rurala de la noi din tara . Prima a fost in valoare de 300 milioane de euro si a sprijinit PNDR in perioada 2007-2013. De aceste plati au beneficiat un numar de 900 de proiecte de infrastructura rurala si un numar de 4000 de fermieri si IMM-uri.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri