Profesor de la o scoala privata din capitala arestat

Publicat in April 1, 2018   ·   Fara comentarii

Un profesor de sport de la o renumita scoala privata din Bucuresti a fost arestat zilele acestea pentru 30 de zile, acuzat fiind ca ar fi agresat sexual o eleva de clasa a treia. Agresiunea ar fi avut loc chiar in incinta scolii, in timpul orei de sport. Ce este mai grav – aceasta agresiune a iesit la iveala doar dupa ce mama fetitei a depus plangere la politie, in conditiile in care se cunostea situatia in interiorul unitatii de invatamant.

profesor arestat

Vineri, profesorul in varsta de 40 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, in urma unor audieri ce au durat numai putin de 9 ore. Sambata s-a decis ca acesta sa fie retinut pentru 30 de zile. Faptele s-au petrecut in urma cu doua saptamani la scoala Spectrum din Bucuresti. Fetita de 9 ani nu a avut curaj sa spuna tot ce s-a intamplat insa a refuzat brusc sa mearga la ora de sport. Invatatoarea a sesizat conducerea unitatii de invatamant insa profesorului nu i s-a facut nimic pana in momentul in care mama fetitei nu a mers la politie.

Care a fost reactia scolii? Intr-un raspuns transmis de conducerea scolii aceasta precizeaza ca au incheiat deja colaborarea cu profesorul in cauza si declara ca este regretabil incidentul petrecut in scoala lor. Conducerea a mai declarat faptul ca siguranta elevilor reprezinta o prioritate pentru ei si ca depun eforturi permanente pentru a li se asigura acestora cele mai bune conditii pentru invatare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Educatie
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro