Profesor de la o scoala privata din capitala arestat

Publicat in April 1, 2018   ·   Fara comentarii

Un profesor de sport de la o renumita scoala privata din Bucuresti a fost arestat zilele acestea pentru 30 de zile, acuzat fiind ca ar fi agresat sexual o eleva de clasa a treia. Agresiunea ar fi avut loc chiar in incinta scolii, in timpul orei de sport. Ce este mai grav – aceasta agresiune a iesit la iveala doar dupa ce mama fetitei a depus plangere la politie, in conditiile in care se cunostea situatia in interiorul unitatii de invatamant.

profesor arestat

Vineri, profesorul in varsta de 40 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, in urma unor audieri ce au durat numai putin de 9 ore. Sambata s-a decis ca acesta sa fie retinut pentru 30 de zile. Faptele s-au petrecut in urma cu doua saptamani la scoala Spectrum din Bucuresti. Fetita de 9 ani nu a avut curaj sa spuna tot ce s-a intamplat insa a refuzat brusc sa mearga la ora de sport. Invatatoarea a sesizat conducerea unitatii de invatamant insa profesorului nu i s-a facut nimic pana in momentul in care mama fetitei nu a mers la politie.

Care a fost reactia scolii? Intr-un raspuns transmis de conducerea scolii aceasta precizeaza ca au incheiat deja colaborarea cu profesorul in cauza si declara ca este regretabil incidentul petrecut in scoala lor. Conducerea a mai declarat faptul ca siguranta elevilor reprezinta o prioritate pentru ei si ca depun eforturi permanente pentru a li se asigura acestora cele mai bune conditii pentru invatare.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Educatie
Cautari populare
Arhiva stiri