reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Producator roman de transformatoare de putere si echipamente de medie tensiune | 6pm.ro

Producator roman de transformatoare de putere si echipamente de medie tensiune

Publicat in July 25, 2017   ·   Fara comentarii

Fie că vorbim despre consumatori casnici sau industriali, energia electrică a devenit o necesitate in toate aspectele vieții. De la sistemele de ventilație și climatizare, la sistemele de iluminat sau echipamentele electrice sau electronice, toate sunt puse în funcțiune cu ajutorul curentului electric.

box-ulei

transformatoare

Companiile producătoare și distribuitoare de echipamente de medie tensiune (https://www.td-proelectric.ro/ro/echipamente-de-medie-si-joasa-tensiune.html) sau echipamente de joasă tensiune, din întreaga lume, înregistrează vânzări anuale chiar și de peste un miliard de dolari, doar pentru comercializarea transformatoarelor de putere, asta dacă nu luam în calcul și echipamentele aferente acestora.

În iarna acestui an, România a înregistrat un consum de aproximativ 9.200 de MW, ceea ce înseamnă că suntem mari consumatori de energie electrică. Pentru evitarea unor probleme legate de alimentarea de energie electrică, avem nevoie de instalații electrice în conditii competitive din punct de vedere tehnic dar și financiar.

T&D ProElectric, societate comercială cu capital integral privat, activează în Romania în calitate de distribuitor de componente și sisteme de distributie a energiei electricede ultimă generație pe plan mondial.

Începând cu proiectarea instalațiilor până la executarea și punerea în funcțiune a acestora, T&D ProElectric este un partener de încredere în aplicarea tuturor etapelor menționate.

Pentru punerea în funcțiune a unei instalații electrice, este nevoie de aprobare de la distribuitorul de energie electrică, iar înacest sens, T&D ProElectric asigură servicii la standardele impuse de Electrica S.A., CEZ S.A., E.ON S.A., și echipamente ce dețin certificare de produs conform standardului international ISO 9001/2000, acestea fiind însoțite de certificate de conformitate și calitate.

În alcătuirea unei instalații electrice, în funcție de complexitatea sa, este nevoie de o serie de componente precum: transformatoare de măsură de curent, transformatoare de măsură de tensiune, celule de medie tensiune și sistem de bare în aer și comutație, celule de medie tensiune sau transformatoare de putere. (https://td-proelectric.ro/ro/echipamente-de-medie-si-joasa-tensiune/120-transformatoare-de-putere.html)

Toate aceste componente vă sunt puse la dispoziție de T&D ProElectric, prin intermediul unui proiect special conceput pentru necesitățile consumatorului, astfel încât să se evite riscurile apărute de subdimensionarea instalatiilor costurile mari rezultate de supradimensionare.

Mai nou, T&D Pro Electric au exportat foarte multe echipamente de profil in tari precum Italia, Franta, fapt care pe noi ne face sa sustinem firmele romanesti, sa le promovam si sa le cinstim!

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri