reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Primul hotel de animale in Cluj Napoca | 6pm.ro

Primul hotel de animale in Cluj Napoca

Publicat in July 27, 2017   ·   Fara comentarii

In premiera pentru Cluj Napoca, s-a deschis un Hotel pentru animale (caini, pisici, chiar si canguri). Hotel, pentru ca este singurul din Cluj ce are camere pt animalute, cu tablouri pe pereti si alte conditii de seama unui hotel.

Povestea hotelului e simpla. Doua fete, mari iubitoare de animale, Campean Raluca si Ioana Pop au simtit pe propria piele ce inseamna ca ai un caine si sa nu ai cu cine sa il lasi in momentul in care tu trebuie sa calatoresti. Au decis astfel sa isi deschida propriul hotel pt animale in Cluj.

hotel animale

hotel animale

De la idee pana la implementare nu au trecut decat trei luni! Trei luni pline de peripetii insa, pentru ca niciuna dintre fete nu avea cunostinte tehnice, fiind ambele licentiate in domeniul uman. Cu toate acestea, au fost atat de hotarate, incat in trei luni au ridicat cu propriile maini, de la zero un hotel pentru cei mai buni prieteni ai omului.

Hotelul dispune de 20 de camere si inca 40 de tarcuri exterioare. Serviciile pe care animalele le primesc sunt complexe si complete, cu exceptia mancarii, care nu este inclusa in pret. Stapanii trebuie sa plateasca un meniu pentru patrupede. Camerele sunt impartite in doua categorii: cu terasa sau fara, iar diferenta se observa si la pret. Incaperile sunt dotate de asemenea cu mobilier special pentru catei si pisici si chiar sunt decorate cu tablouri.

animale

Preturile pt a-ti lasa animalul de companie in “vacanta” si sa te bucuri si tu de acelasi tratament cu un sentiment de liniste pt ca ti-ai lasat animalul in grija profesionistilor incep de la 35 lei camera pt pisicute, 35 lei tarcul exterior pentru catei, 50 lei camera standard sau 65 lei camera standard plus.

Exista si varianta de camera premium la 80 lei, in care intra multe servicii, ce le puteti citii pe pagina hotelului de animale. Preturile mentionate sunt pentru o noapte, precum hotelurile de oameni in toata firea.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri