Primul circuit auto-moto din Romania

Publicat in June 6, 2012   ·   Fara comentarii

Motorpark Romania va fi primul circuit de viteza profesionist construit in Romania, ce va dispune de boxe la standarde de Formula 1, scoala de pilotaj, benzinarie, restaurant, service si centru medical.

circuit auto moto

circuit auto moto

Lucrarile au inceput pe 6 iunie 2012 si se estimeaza ca proiectul va fi terminat in 2 ani, timp in care se vor investi circa 7 milioane euro.

Circuitul va fi construit la 40 km de Bucuresti, langa comuna Adancata, pe Drumul National Ploiesti-Urziceni.

Pista va avea 12 metrii latime, 4100 metrii lungime, dintre care 700 fiind linie dreapta si va permite desfasurarea la standarde europene a oricarui tip de competitii, fie auto, fie moto.

Oficialii spera ca anul acesta sa se apropie de sfarsitul proiectului, dar oare vor fi ei cei care vor demonstra ca in Romania se poate termina ceva la timp sau chiar mai repede?

Un punct de vedere asemanator gasiti pe auto.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Odat.ro
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro