reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Primele nume la Electric Castle | 6pm.ro

Primele nume la Electric Castle

Publicat in March 16, 2018   ·   Fara comentarii

Cand auzi de Cluj, gandul ti se duce sigur si la Electric Castle. Evenimentul are loc vara si a strans pana acum sute de mii de participanti. Anul acesta, Electric Castle se va desfasura intre 18 si 22 iulie. Daca o sa ajungi prin Cluj cu ocazia acestui eveniment sau cu alte ocazii si nu cunosti zona, iti va fi de mare ajutor aplicatia online harta Cluj Napoca. Iti va indica traseul cel mai avantajos spre destinatia ta si te va ghida de cate ori ai nevoie.

electric castle

electric castle

Electric Castle se afla la a 6-a editie si este un eveniment inedit in ceea ce priveste organizarea. Stilurile de muzica sunt diverse – electronic, rock alternativ, rock, reggae, techno – si se combina cu arta si tehnologia. Pe parcursul celor 5 zile, festivalul nu ia pauza deloc. An de an, numarul participantilor a crescut considerabil. La prima editie din 2013 s-a inregistrat un numar de 32 000 de persoane, in timp ce la editia 5, din 2017, numarul a crescut la 170 000.

Avand in vedere reactia extrem de pozitiva a publicului, dupa prima editie numarul de scene a crescut de la 4 la 6, la fel si numarul artistilor.Festivalul se afla intre primele 10 festivaluri din Europa, ajungand in fiecare an in finala la categoria Best Medium Sizes Festival din cadrul European Festival Awards. La editiile anterioare, unii dintre marii artisti care au concertat sunt Morcheeba, Foreign Beggars, Rudimental, Skrillex.

Editia 2018 a Electric Castle va aduce din nou nume mari in Romania. Unul dintre artistii confirmati este Damian Marley, fiul lui Bob Marley, care a urmat cariera muzicala a tatalui si a dus mai departe stilul reggae. Acesta promoveaza un stil reggae nou, cu influente dance, folosindu-se de mesaje sociale puternice. Va fi pentru prima data cand Damian Marley ajunge in Romania.

Netsky va fi si el pe scena de la Electric Castle. Are in palmares Discul de Aur, Discul de Platina si Dublul Disc de Platina. Notorietatea sa a crescut foarte mult datorita colaborarilor cu nume ca Digital Farm Animal sau Lost Frequencies. Valentino Khan va veni vara aceasta pentru prima data in Romania, la Electric Castle. Notorietatea sa a explodat in 2015, odata ce piesa “Deep Down Low” a fost votata ca cea mai ascultata piesa printre DJ. A inregistrat piese cu Sean Paul, Diplo, Skrillex si este foarte cunoscut ca producator pentru starurile din muzica.

Si DJ-ul olandez San Holo va fi la prima la prima vizita in tara noastra. A studiat chitara clasica la Rotterdam si, de anul acesta, stilul sau muzical va capata noi directii deoarece artistul se va folosi mai mult de chitara in spectacolele live. Pe langa numele de sus, atmosfera de la Electric Castle va fi intretinuta si de London Grammar, JP Cooper, High Contrast, Makoto, Northlane, dar si de alti artisti renumiti din muzica.

Ca in fiecare an, festivalul va avea loc la Castelul Banffy, in apropiere de Cluj-Napoca. Daca locuiti in cel mai mare oras din Romania sau pur si simplu cautati un anume loc, adresa, va recomandam sa accesati aplicatia noastra online pentru a afla distanta strazi Bucuresti.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri