reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Preturile apartamentelor au inregistrat in iulie cea mai mare crestere din ultimii trei ani | 6pm.ro

Preturile apartamentelor au inregistrat in iulie cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Publicat in August 26, 2017   ·   Fara comentarii

In luna iulie apartamentele vechi cu trei camere din capitala au continuat sa se scumpeasca fata de luna anterioara dar si fata de perioada similara a anului trecut, inregistrand un avans de 5,5%, echivalentul a 4350 de euro, cu alte cuvinte cea mai mare crestere anuala din ultimii trei ani.

apartamente capitala

Aceasta reprezinta cea mai mare crestere de la revenirea pietei imobiliare, asta potrivit indexului imobiliar ZF, realizat in colaborare cu o firma de consultanta imobiliara, pe baza ofertelor din ziarele de anunturi. Spre deosebire de luna trecuta a acestui an, preturile au crescut in medie cu pana la 1300 de euro, cu aproximativ 1.58%.

Expertii de la Coldwell Banker, firma de consultanta imobiliara ce a participat la realizarea acestui index Cresterea puternica este datorata  si faptului ca in aceasta luna s-a inregistrat o crestere pe zona Unirii. In plus, s-a intamplat ce se prefigura de cateva luni Рzona Vitan Mall a devenit cea de-a patra din Bucuresti dupa Avitiei, Unirii si Victoriei cu preturi de peste 100.000 de euro.

Totodata luna iulie marcheaza doua premiere pe piata rezidentiala din capitala, ambele vizand zona de centru-sud a Bucurestiului. Pentru prima data cel putin in ultimii doi ani si jumatate, apartamentele din zona Unirii au inregistrat o crestere. Daca in luna aprilie a anului 2015 si pana in luna iunie apartamentele vechi cu trei camere din aceasta zona a capitalei se mentineau la pretul de 127.000 de euro, anul acesta pretul a crescut la 133.000 de euro.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri