reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Prese de balotat deseuri la preturi convenabile, de la producatori internationali de top | 6pm.ro

Prese de balotat deseuri la preturi convenabile, de la producatori internationali de top

Publicat in November 25, 2016   ·   Fara comentarii

Lupta intre producatorii internationali de prese pentru balotat deseuri este acerba, inclusiv cand ne referim la diversele modele de prese pentru pet-uri , in conditiile in care activitatea de reciclare a materialelor refolosibile este, in tot mai multe tari, reglementata prin lege.

Inclusiv in Romania, agentii economici au obligatia de a recicla deseurile ce rezulta din activitatea pe care o desfasoara.

prese-de-balotat

Prese de balotat

MACFAB 40 PET Bottle este unul dintre produsele foarte apreciate de clienti, deoarece are un mecanism ingenios prin care nu mai este necesara inlaturarea capacelor de la pet-uri inainte de a le introduce in masina de compactat.

Perfecta pentru unitatile gen horeca, aceasta masinarie are dimensiuni reduse si poate sa fie deplasata cu usurinta la si de la locul amplasarii initiale, datorita unui sistem de role.

Pet-urile se introduc in presa MACFAB 40 PET Bottle pe sus, in conditii de maxima siguranta pentru persoana ce o utilizeaza, chiar daca utilajul este in functiune. Astfel, se face o mare economie de timp, compactarea deseurilor respective realizandu-se foarte rapid, fara intreruperi.

Extrem de fiabil, el reuseste ca reduca volumul deseurilor de tip pet de pana la 5 ori.

Demn de subliniat este si faptul ca aceasta presa pentru pet-uri are din fabricatie si un recipient special pentru retinerea lichidului rezidual, cu o capacitate volumetrica de 30 de litri.

Utilajul mai are si o anexa foarte utila, mai precis un carucior destinat mutarii balotilor rezultati in urma compactarii pet-urilor.

Tot de la Awe Waste Compactors  puteti comanda si alte diferite modele de prese de balotat deseuri, nu doar presa  speciala pentru pet-uri, produse de amintita companie irlandeza MACFAB, jucator international de prestigiu, cu o experienta de mai bine de trei decenii in domeniul fabricarii unor asemenea utilaje destinate reciclarii materialelor refolosibile.

Aceste prese de balotat deseuri se pot clasifica dupa volumul pe care il pot compacta intr-o unitate de timp (intr-o ora) si dupa tipul de deseuri pe care il pot comprima (carton, metal, plastic, sticla).

Precum era de asteptat, respectivele utilaje destinate compactarii materialelor refolosibile integreaza un volum imens de creativitate, de tehnologii de ultima ora, asa incat balotii rezultati in urma operatiunii de presare a ambalajelor de carton, metal, plastic, sticla, au dimensiuni foarte reduse, putand extrem de usor ca sa fie transportati si depozitat in locurile anume destinate.

Pentru o deplasare a lor mai usoara, multe prese de balotat deseuri au anexate si carucioare speciale pentru transportul materialelor compactate.

Pentru a analiza intreaga oferta si a va alege utilajele necesare, puteti sa intrati pe site-ul awecompactors.ro.

Preturile sunt competitive, asa incat o sa puteti face niste achizitii inteligente cu niste costuri minime.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri