Ponta face ravagii

Publicat in May 29, 2012   ·   Fara comentarii

Victor Ponta, noul Prim-ministru al Romaniei a destituit nu mai putin de 4 persoane pe zi din conducerilor diverselor institutii, autoritati, agentii etc.

victor-ponta

Ponta

De la inceputul mandatului si pana astazi au foat 17 zile lucratoare. Exceptand demiterile de secretari de stat si prefecti raman nu mai putin de 30 de nume care se numara printre victimele noului guvern. Printre acestia nu se numara cei care si-au dat demisia “de bunavoie” (din motive personale).

Noul executiv nu a dat justificari pentru aceste demiteri. Presupunem ca secretarii de stat si prefectii au picat din cauza ca au facut parte din fostul guvern, dar numarul mare de sefi, secretari, presedinti al diverselor institutii care au fost destituiti nu face decat sa puna pe ganduri societatea civila.

Nu cumva guvernul face loc unei noi caracatite de interese?

Mai multe detalii pe econtext

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro