reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Plata daunelor cu RCA-ul isi schimba platitorul | 6pm.ro

Plata daunelor cu RCA-ul isi schimba platitorul

Publicat in October 3, 2012   ·   Fara comentarii

Pentru a reduce timpul de plata al daunelor survenite in accidentele din trafic, care pana acum era de 90 de zile, conform noului sistem care se doreste a fi implementat pana la finele lui 2012 sau cel tarziu inceputul anului 2013, acest termen se va reduce la 60 de zile.

plata rca

plata rca

Aceasta se va realiza prin plata daunelor produse de catre asiguratorul celui pagubit. Pentru punerea in practica a acestei modificari de legislatie, CSA si celelalte asociatii de profil urmeaza a avea intrevederi cu companiile de asigurari pentru a vedea reactia acestora fata de noul proiect.

Directorul diviziei de asigurari obligatorii, Dna. Mona Cucu, mentioneaza ca proiectul a fost deja trimis catre societatile din domeniu.

Pentru ca proiectul sa poata functiona normal se va deschide un centru de compensare, ce va fi independent de societatile de asigurari si prin care se vor face compensarile intre societati, acesta lucru nu priveste asiguratul, ci este doar o procedura de reglare intre societati.

Punerea in practica a acestui sistem va conduce la imbunatatirea serviciilor furnizate pagubitilor si la cresterea increderii in asigurator, conform celor spuse de Dl. Cornel Coca-Constantinescu, vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Informatii asemanatoare gasiti si pe dailybusiness.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri