reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Planul de relansare european ar fi putut fi mai bun dupa Christine Lagarde | 6pm.ro

Planul de relansare european ar fi putut fi mai bun dupa Christine Lagarde

Publicat in July 24, 2020   ·   Fara comentarii

Christine Lagarde, presedinte BCE a emis o serie de rezerve cu privire la planul de lansare decis aceasta saptamana de catre cele 27 de state membre. De altfel, s-a exprimat si cu privire la gestiunea crizei sanitare provocate de Covid-19 de catre sefii de stat. Conform acesteia, femeile ar fi reusit mult mai bine decat barbatii.

Christine Lagarde

Acordul incheiat la Bruxelles cu privire la fondurile de relansare europeana dotat cu numai putin de 750 de miliarde de euro pentru a sustine cele mai afectate economii de pandemia cu coronavirus ar fi putut fi mai bun, cu o mai mare proportie de subventii in raport cu imprumutul, a declarat miercuri Christine Lagarde, presedinta Bancii Centrale Europene. Ar fi putut fi mai bun insa trebuie sa recunosc ca este un proiect ambitios, a continuat aceasta in timpul unui interviu difuzat in direct de Washington Post.

Prima femeie din istorie care conduce o institutie europeana, Christine Lagarde a estimat de altfel ca femeile politiciene ar fi reusit sa gestioneze mult mai bine aceasta criza provocata de pandemia cu coronavirus, in tarile respective, decat omologii lor barbati. Aceasta a adaugat ca a invatat de-a lungul anilor ca femeile au tendinta sa faca treaba mai buna. Doamna Lagarde a dat-o drept exemplu pe Angela Merkel a carei tari, cu 9000 de decese cauzate de coronavirus, a fost una din cele mai putin afectate din Europa si criza a fost gestionata intr-un mod eficient.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri