reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Plangerea lui Sebastian Ghita privind celebrul doctorat al Codrutei Kovesi, clasata | 6pm.ro

Plangerea lui Sebastian Ghita privind celebrul doctorat al Codrutei Kovesi, clasata

Publicat in December 27, 2016   ·   Fara comentarii

Procurorii Parchetului General au decis clasarea dosarului deschis in urma autodenuntului efectuat de Sebastian Ghita in care acesta din urma sustinea ca a contribuit la masluirea raportului emis de comisia de specialitate, comisie ce a decis, in 2012 ca Laura Codruta Kovesi nu a plagiat.

646x404

daniel ghita

Dosarul a fost deschis dupa ce, pe data de 27 septembrie, Sebastian Ghita a depus la Procurorul General un autodenunt in care declara ca impreuna cu mai multi demnitari ai statului roman si-a adus contributia la falsificarea raportului tehnic de expertiza a tezei de doctorat apartinand Laurei Codruta Kovesi.

Procurorii au deschis ulterior un dosar si au fost audiate mai multe persoane. Pe tot parcursul anchetei, fostul deputat a fost in imposibilitatea de a-si dovedi spusele, prin urmare dosarul a fost clasat de procurori.

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, a tinut sa precizeze, referitor la acuzatiile aduse de deputatul Sebastian Ghita ca teza de doctorat reprezinta o lucrare ce ii apartine in totalitate, tinand sa sublinieze faptul ca nu a plagiat.

Mai tarziu, a fost sesizat si Consiliul National de Atestare a Ttilurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mai multe verificari. Consiliul a ajuns la urmatoarea concluzie pe data de 8 decembrie: procurorul sef DNA nu a plagiat lucrarea intitulata Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal si a venit cu propunerea ca titlul de doctor sa fie mentinut. Lucrarea contine pasaje preluate din alte documente fara a fi citate. Decizia de clasare i-a fost comunicata marti lui Sebastian Ghita.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri