Placa de par Rowenta SF 6220 Liss&Curl

Publicat in December 3, 2018   ·   Fara comentarii

Rowenta SF 6220 Liss&Curl este o placa de par ideala pentru orice tip de par, usor de manevrat. In termeni de tehnologie si invelis, aceasta placa de par obtine cele mai bune rezultate. Tehnologia de functionare este cea mai traditionala si cea mai comuna, care profita de temperaturi ridicate ale placilor, pentru a le conferi suvitelor de par netezirea dorita. Invelisul ceramic protejeaza firul de par si asigura o repartizare mai omogena a caldurii.

placa Rowenta

Prezenta unui dublu generator de ioni trebuie mentionata in egala masura. Aceste elemente sunt cele care contracareaza electricitatea statica produsa din cauza frecarii placii cu parul, conferind totodata stralucire parului.

Rowenta SF 6220 Liss&Curl este extrem de polivalenta in termeni de selectie a temperaturii. Butoanele de + si de – ii permite utilizatoarei sa aleaga intre cinci trepte de temperatura -130 °C, 150 °C, 170 °C, 200 °C sau 230 °C. Datorita acestor nivele de temperatura placa se poate folosi pe orice tip de par, de la cel fin si casant, la cel lung si des.

Placa este dotata cu oprire automata. Daca este uitata in priza dupa 60 de minute se opreste automat. Dispune de incalzire rapida, este imediat pregatita pentru folosire, dupa doar 15 secunde. Afisajul LED permite controlarea reglajelor selectionate. Printre altele, temperaturile situate intre 130 – 170 de grade sunt indicate de culoarea verde si temperaturile situate intre 200-230 de grade sunt indicate de culoarea rosie.

Singurul lucru care i l-am putea reprosa placii de par Rowenta SF 6220 Liss&Curl este lipsa totala a accesoriilor.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Review
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro